Praktisch handleeskundeboekje

Praktisch handleeskundeboekje - J.F. Chandu | Stml-tunisie.org

... Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor ... Zoekertjes: van Carine ... . Het begint op Marktplaats Divineren, in de toekomst kijken. Je kan het op zoveel manieren. Met theeblaadjes, of zelfs alkijkend naar de wolken. Er zijn zoveel verschillende soorten divinatie dat je hier boeken vindt die je daar meer over kunnen vertellen. Chandu - Ankertjes 5 - Het Praktische Pendelboekje Het boek Ankertjes 5 - Het Praktische Pendelboekje van de auteur Chandu is 24 maal gevonden, 0 maal nieuw en 24 maal tweedehands. "Ankertjes 5 - Het Praktische Pendelboekje" is tweedehands te koop vanaf € 3, ... Chandu , Jack . F . - 097 ) Praktisch Handleeskunde - boekje ... . "Ankertjes 5 - Het Praktische Pendelboekje" is tweedehands te koop vanaf € 3,50 bij Bol.com. Praktisch handleeskundeboekje Chirologie voor beginners. Praktisch handleeskundeboekje chirologie voor beginners jack f. Chandu af te halen in sint-kruis malehoek of verzending via bpost . Gelezen Ophalen of Verzenden. Bieden 21 nov. '19. Assebroek 21 nov. '19. Femke Assebroek. 97 Praktisch handleeskundeboekje 119 Omgaan met stress door Dick van den Heuvel & F.J. Reitsma 120 Rechter- en linker hersenhelft door Langedijk & van Enkhuizen (verkocht) 135 Luisteren naar je innerlijke stem door Lee Coit (verkocht) 165 De tarot als sleutel tot inzicht dl 1 de grote arcana door Eleonore Oldenburger Praktisch Auraboekje. De aura is een vorm van uitstraling, een energieveld van geestelijke, psychische en vitale krachten,.. €3,50 . Bestellen. Praktisch Handleeskunde-boekje. De chiromantie of waarzegkunde heeft aan de wieg gestaan van de wetenschap der chirologie of handlee.. €2,50 ... Van basis tot limiet 5/6 (6/8) Ruimtemeetkunde Uitgeverij Die Keure ISBN 978 90 5958 117 3 Boek nog in goede staat...

INFORMATIE

AUTEUR
J.F. Chandu
DIMENSIE
9,7 MB
BESTANDSNAAM
Praktisch handleeskundeboekje.pdf

OMSCHRIJVING

PRAKTISCH HANDLEESKUNDEBOEKJEDe chiromantie of waarzegkunde heeft aan de wieg gestaan van de wetenschap der chirologie of handleeskunde. Door de overgeleverde kennis op dit gebied - bijvoorbeeld van zigeuners - van haar bijgeloof te ontdoen en door met kritisch onderzoek de betrouwbaarheid van eik handkenmerk vast te stellen, bleef een klein aantal betekenissen van handkenmerken over die - meer psychologisch geformuleerd juist bleken. Deze werden de basis van de hedendaagse, wetenschappelijke handleeskunde. Deze kennis is een waardevol hulpmiddel om een beter inzicht te verkrijgen in de aard en het karakter van de mens: de lijnen in de hand komen overeen met de lijnen waarlangs het leven zich beweegt. Bovendien is uit de hand een zekere aanleg vast te stellen voor aandoeningen.De schrijver behandelt in dit Ankertje de basisbegrippen, toepassingsmogelijkheden èn beperkingen van de handleeskunde. De principes ervan worden systematisch en in begrijpelijke taal uiteengezet en met illustraties verduidelijkt. We bemerken dat de betekenissen van de verschillende eigenschappen logisch uit de handkenmerken voortkomen, zodat we deze spelenderwijs leren. Al gauw zullen we in staat zijn om een beter beeld te krijgen van het wezen van onze medemens.

Wil je het boek lezen?Praktisch handleeskundeboekje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.F. Chandu. Lezen Praktisch handleeskundeboekje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN