Logikos gidsen 3 - En dan nu de rondvraag

Logikos gidsen 3 - En dan nu de rondvraag - Jack Diekstra | Stml-tunisie.org

...or 21.00 uur besteld volgende dag in huis ... Man wil borsten, vrouw sexy glimlach | NU - Het laatste ... ... . € 5,50. Bezorgen: Op ... 'En dan nu de rondvraag' door J. Diekstra - Onze prijs: €5,50 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis NL EN FR DE Winkelwagen Top 50 ... niet beschikbaar. Meer van deze auteur. Hollen, vliegen, draven (boek) Gelijk hebben, gelijk krijgen (boek) Bekijk alles. En dan nu de rondvraag Jack Diekstra • Boek ... 150mm x 220mm Aantal pagina's: 55 Uitgeverij: Logikos ISBN : 9789074734172 Datum ... Logikos gidsen. Werken. Als u begrijp ... bol.com | Logikos gidsen 3 - En dan nu de rondvraag, Jack ... ... ... Logikos gidsen. Werken. Als u begrijpt wat ik bedoel . En dan nu de rondvraag . Gelijk hebben, gelijk krijgen . Hollen, vliegen, draven . Met andere woorden . Tussen de regels . Wie is de baas? Wie is de baas? Personen Jack Diekstra, B. van Mierlo, Ben van Mierlo. NUR Codes (sub) Tijdens de vergadering; Vergadertijgers en ander ongedierte 'En dan nu de rondvraag' is geschreven door Jack Diekstra, oprichter van Logikos Trainingen en Uitgeverij Logikos. De gids is in 1993 voor het eerst uitgebracht als pocket en nu helemaal up-to-date gebracht met dit e-book. Bestellen. Je kunt het ebook gratis bestellen op onze website. Buy En dan nu de rondvraag: kleine gids voor de vergadering (Logikos gidsen) 01 by Jack Diekstra, B. van Mierlo (ISBN: 9789074734172) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Logikos gidsen. Als u begrijpt wat ik bedoel . En dan nu de rondvraag . Gelijk hebben, gelijk krijgen . Hollen, vliegen, draven . Met andere woorden . Tussen de regels . Wie is de baas? Wie is de baas? Uitgevers Vrije Uitgevers, De. Top 33. Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, DIEKSTRA, JACK - EN DAN NU DE RONDVRAAG kleine gids voor de vergadering En dan nu de rondvraag Kleine gids voor de vergadering. Auteur: Jack Diekstra; SKU: 9789074734172; Verschenen: 03-10-2002; Leverbaar: Direct; Levertijd (NL): Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, morgen in huis; Druk: 1 e druk ... Tussen de regels En dan nu de rondvraag; En dan nu de rondvraag Kleine gids voor de vergadering. Jack Diekstra ... Vergaderen als vorm van communicatie is echter voor een beperkt aantal doeleinden geschikt, stelt hoge eisen aan de deelnemers is en kost tijd. Veel tijd. Heel veel tijd. Modelbouw Handboek voor Stoomtechniek - Deel S - De Duplex stoommachine; Te gek om los te lopen; Tarot als sleutel tot inzicht 1 De grote arcana; Lola, of een onbetaalde rekening; Logikos gidsen 3 - En dan nu de rondvraag; De mens in de Mahabharata; BunkerBlues; De orchideeëntuin; De Barbaren Rommeldam, de geschiedenis van een miniatuurstadje; Logikos gidsen 3 - En dan nu de rondvraag; Schone handen; Stylish Astrid; Opgejaagd Wild; Benaderingen in kwalitatief onderzoek; Nooit meer; Autonau...

INFORMATIE

AUTEUR
Jack Diekstra
DIMENSIE
9,83 MB
BESTANDSNAAM
Logikos gidsen 3 - En dan nu de rondvraag.pdf

OMSCHRIJVING

In ons laaggelegen landje probeert iedereen het hoofd boven water te houden door veel en langdurig te praten. Pakweg 25% van onze werktijd gaat op aan vergaderingen. Vergaderen als vorm van communicatie is echter voor een beperkt aantal doeleinden geschikt, stelt hoge eisen aan de deelnemers en kost tijd. Veel tijd. Heel veel tijd. Deze kleine gids is bedoeld voor de voorzitter, de deelnemer en de notulist, kortom voor de hele vergadering.

Wil je het boek lezen?Logikos gidsen 3 - En dan nu de rondvraag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jack Diekstra. Lezen Logikos gidsen 3 - En dan nu de rondvraag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN