Effectief Presenteren

Effectief Presenteren - Frans van der Horst | Stml-tunisie.org

...35 - 6 956 200 of mailen naar [email protected] ... De training 'Effectief presenteren' volgen? Merlijn Groep ... . Onze opleidingsadviseurs zitten voor je klaar en geven je graag advies. Heb je vragen? 035 - 6 956 200. Met de training Effectief Presenteren helpen wij jou om jouw verhaal goed 'over de bühne' te krijgen en je presentatievaardigheden te verbeteren. Inhoud training. Tijdens deze eendaagse training krijg je inzicht in de voorwaarden voor effectief presenteren. Effectief presenteren is uw organisatie ... Effectief presenteren - PGOsupport ... . Effectief presenteren is uw organisatie, verhaal of product goed neer te zetten. Een slechte presentatie is geen optie. ZILT verstaat de kunst om u in 2 of 3 dagdelen overtuigend en geïnspireerd uw verhaal te leren presenteren. Theatertechnieken en andere methoden worden ingezet om u vol vertrouwen te laten presenteren. Effectief presenteren wordt onder meer gevolgd door: Iedereen die geregeld een groep moet toespreken en die dat overtuigend en zonder veel spanning wil kunnen doen. Te behalen resultaten. U kent uw eigen stijl en bouwt uw sterke punten verder uit. U weet hoe u uw verhaal vorm moet geven....

INFORMATIE

AUTEUR
Frans van der Horst
DIMENSIE
3,33 MB
BESTANDSNAAM
Effectief Presenteren.pdf

OMSCHRIJVING

Effectief Presenteren 5e druk is een boek van Frans van der Horst uitgegeven bij Nelissen. ISBN 9789024405541 Dit boek wil een steun in de rug zijn voor iedereen die af en toe of regelmatig presentaties moet verzorgen voor een gezelschap. Praktische tips en beschrijvingen willen de nog onervaren presentator een steun in de rug geven bij plankenkoorts. De wat meer ervaren presentator kan zich toetsen en verbeteren met behulp van dit boek. In het boek wordt op een logische en overzichtelijke wijze inhoud gegeven aan: het voorbereiden, het houden en het afsluiten van de presentatie. Er wordt een onderscheid gemaakt naar soorten presentaties, de daaraan gekoppelde doelstellingen en er worden aanwijzingen gegeven voor de invulling. Het boek is in principe geschikt voor iedereen die presentaties geeft: voorzitters van verenigingen, studenten en scholieren, staffunctionarissen en bedrijfsopleiders.

Wil je het boek lezen?Effectief Presenteren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frans van der Horst. Lezen Effectief Presenteren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN