Praktische gynaecologie

Praktische gynaecologie - F.B. Lammes | Stml-tunisie.org

...gie verschijnt in de reeks Praktische huisartsgeneeskunde ... Praktische gynaecologie | Gratis boeken downloaden in pdf ... ... . In deze reeks verschijnen uitgaven met praktische en klachtgerichte informatie over de verschillende deelgebieden van de huisartsgeneeskunde. Binnen de gynaecologie zijn drie deelgebieden te onderscheiden: de algemene gynaecologie, de oncologische gynaecologie en de voortplantingsgeneeskunde. Elk van deze deelgebieden komt in Praktische gynaecologie ruimschoots aan bod. Na de algemene hoofdstukken over de gynaecologische ana ... bol.com | Praktische gynaecologie | 9789031330966 | F.B ... ... . Na de algemene hoofdstukken over de gynaecologische anamnese en het gynaecologisch onderzoek behandelt Praktische gynaecologie de verschillende onderdelen van het ... Gynaecologie kan bijdragen aan de kwaliteitsverbetering en toetsing van het eigen beleid.Gynaecologie verschijnt in de reeks Praktische huisartsgeneeskunde. In deze reeks verschijnen uitgaven met praktische en klachtgerichte informatie over de verschillende deelgebieden van de huisartsgeneeskunde. Praktische Gynaecologie by M E Vierhout, 9789031341245, available at Book Depository with free delivery worldwide. Koop Praktische gynaecologie van Lammes, F.B.. Vierhout, M.E. met ISBN 9789031341245. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Dit is de samenvatting van het boek "Praktische gynaecologie". De auteur(s) van het boek is/zijn M E Vierhout F B Lammes. Het ISBN van dit boek is 9789031341245 of 903134124X. Deze samenvatting is geschreven door studenten die effectief studeren met de studietool van Study Smart With Chris. Hoe kan ik de polikliniek bereiken?De polikliniek Gynaecologie op alle locaties is op werkdagen van 8.00 tot 16.45 uur bereikbaar via één centraal telefoonnummer: (078) 654 64 46. Met een keu... Bestel Praktische gynaecologie van M.E. Vierhout;;F.B. Lammes. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Praktische gynaecologie (Quintessens): Amazon.es: Vierhout, M.E., Lammes, F.B.: Libros en idiomas extranjeros Praktische informatie; Patiëntenfolders; Kliniek Gynaecologie; Kliniek Gynaecologie. Deze informatie is opgesteld door de afdeling(en) Gynaecologie. In deze brochure vindt u informatie over de gang van zaken op de afdeling gynaecologie van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Voor meer ... Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Quintessens - Praktische gynaecologie, geschreven door M.E. Vierhout & F.B. Lammes. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over ziekteleer, operatieassistent, heelkunde, gynaecologie, TLP3 & OZT. • Polikliniek Gynaecologie: 2e verdieping, volg de borden 'Grote Kerk'. Naast het 'algemene' spreekuur Gynaecologie zijn er nog aparte spreekuren, onder meer een colposcopiespreekuur en een gynaecologisch oncologisch spreekuur. • Behandelunit:...

INFORMATIE

AUTEUR
F.B. Lammes
DIMENSIE
10,29 MB
BESTANDSNAAM
Praktische gynaecologie.pdf

OMSCHRIJVING

Een compleet en overzichtelijk boek, waarin vooral de praktische facetten van de gynaecologie worden belicht. In deze geactualiseerde editie wordt extra aandacht besteed aan kindergynaecologie, Chlamydia, nieuwe fertiliteitstechnieken en recente inzichten aangaande hormonale substitutieontwikkelingen. Maar ook wordt dieper ingegaan op toepassing van endoscopische ingrepen en het gebruik van vaginale echoscopie bij de jonge bedreigde zwangerschap. Bij bespreking van geneesmiddelen wordt door de hele tekst heen - in navolging van het beleidsadvies van de lhv - de (generieke) stofnaam gebruikt.In deze zesde druk is nadrukkelijk rekening gehouden met het feit dat het boek veel gebruikt wordt door basisartsen, die werkzaam zijn als assistent op een gynaecologische afdeling. Met deze geactualiseerde druk van Praktische gynaecologie weet de basisarts zich dan ook verzekerd van een uiterst praktisch naslagwerk.

Wil je het boek lezen?Praktische gynaecologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F.B. Lammes. Lezen Praktische gynaecologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN