De Wadden

De Wadden - Hannes Meinkema | Stml-tunisie.org

...te bouwen tot kleine gym). Op de Wadden ben je mijlenver verwijderd van overvolle agenda's, drukte en afspraken ... Laat je inspireren - de Friese Wadden ... . Laat alles achter je en beleef het eilandgevoel. Geniet van de schoonheid en het eeuwenoude ritme van eb en vloed. Wat rest is iets wat elke vakantie hoort te kenmerken, maar op de Waddeneilanden vanzelf gaat: totale ontspanning. De 22 moderne en ruime hotelkamers van Hotel de Wadden zijn van alle gemakken voorzien die je van een 3-sterrenkamer mag verwachten. De meeste kamers hebben een balkon of terras. Allen zijn voorzien van gratis wifi, een espressomachine en een ... Appartement De Wadden (Nederland Nes) - Booking.com ... . De meeste kamers hebben een balkon of terras. Allen zijn voorzien van gratis wifi, een espressomachine en een tweepersoons bed. De Waddeneilanden liggen in de Noordzee, ten noorden van Nederland en Duitsland en ten westen van Denemarken.Tussen de eilanden en het vasteland ligt de Waddenzee, die bij eb grotendeels droogvalt en daardoor een zeer belangrijk foerageergebied is voor vogels. De Waddeneilanden hebben een totale oppervlakte van 1047,5 km² en worden bewoond door ongeveer 81.340 inwoners. Direct naar: > 300+ vakantieverblijven op Vlieland > 900+ vakantieverblijven op Terschelling > 600+ vakantieverblijven op Ameland > 300+ vakantieverblijven op Schiermonnikoog > 80+ vakantieverblijven ...

INFORMATIE

AUTEUR
Hannes Meinkema
DIMENSIE
6,34 MB
BESTANDSNAAM
De Wadden.pdf

OMSCHRIJVING

De Wadden; de zilte lucht, de oneindige zandvlakten, de zoele zomeravonden, de geur van zeewater en gebakken vis, het taaie helmgras, de duinen, de prachtige dorpjes en de vriendelijke bevolking. Godfried Bomans, Karel Glastra van Loon, Kees van Kooten en Vonne van der Meer zijn enkele van de schrijvers die prachtige verhalen schreven over onze eilanden en die gebundeld zijn in dit vrolijke, zomerse boek.

Wil je het boek lezen?De Wadden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hannes Meinkema. Lezen De Wadden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN