Het Einde Van De Veranderingsmythe

Het Einde Van De Veranderingsmythe - Peter Scott-Morgan | Stml-tunisie.org

...randeringsmythe (Hardcover). "Veranderingen zijn complex, moeilijk, onvoorspelbaar ... Samenvatting - Levensbeschouwing en Cultuur 1001FLWALG ... ... . Dit boek reikt gereedschappen, technieken en... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Scott-Morgan,m Peter / Hoving, Erik / Smit, Henk / Slot, Arnoud van der - Het einde van de veranderingsmythe. Het dilemma tussen noodzakelijke verandering en veranderingsmoeheid Verlichte visies voor professionals Het einde van de veranderingsmythe . het dilemma tussen noodzakelijke verandering en veranderingsmoeheid. Verlichte v ... bol.com | Het Einde Van De Veranderingsmythe, Peter Scott ... ... . het dilemma tussen noodzakelijke verandering en veranderingsmoeheid. Verlichte visies voor professionals Peter Scott-Morgan, Erik Hoving, Henk Smit Pearson Benelux B.V. Management, business en recht De Rotterdamse adviseurs Erik Hoving, Henk Smit en Arnoud van der Slot schreven samen met hun beroemde collega Peter Scott-Morgan...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Scott-Morgan
DIMENSIE
6,16 MB
BESTANDSNAAM
Het Einde Van De Veranderingsmythe.pdf

OMSCHRIJVING

"Veranderingen zijn complex, moeilijk, onvoorspelbaar. Dit boek reikt gereedschappen, technieken en diagnostiek aan om duidelijkheid te scheppen in de complexiteit. Voortbordurend op de inzichten van de 'ongeschreven regels van het spel' laat het zien hoe de filosofie en tactiek van veranderingen in balans kunnen worden gebracht met strategie en context. Het is een verfrissend, inzichtelijk boek vol wijze woorden en directe, kant en klare tips. Een must voor elke manager die er naar streeft veranderingsmanager te worden." In dit boek leert u hoe u het innovatieniveau en de innovatiefrequentie in uw organisatie kunt inschatten en de structuren kunt kiezen die op dit moment het geschiktst zijn voor u. U ziet ook hoe u een soepele transitie kunt maken van de ene stabiliteitsstructuur naar de andere wanneer en indien die behoefte ontstaat.

Wil je het boek lezen?Het Einde Van De Veranderingsmythe in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Scott-Morgan. Lezen Het Einde Van De Veranderingsmythe Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN