KATTEMANIEREN

KATTEMANIEREN - Martin Gaus | Stml-tunisie.org

...de belachelijkste... Kattenmanieren 2 moet af en Klaas wil maar 1 ding: aandacht ... KATTENMANIEREN - Uitgeverij Horsepower in Waspik ... ... . Hij wil op de papieren die ik aan het lezen ben, of op mijn toetsenbord. Miauwt keihard in mijn oor als ik aan het bellen ben en gooit mijn thee om. Kattenmanieren. 5,5 d. vind-ik-leuks. Kattenmanieren is een magazine van en voor kattenliefhebbers. Katten zijn mooi, grappig, gecompliceerd en soms een tikkie mysterieus. Elke huiskat is diep in... Kattenmanieren Mijn rode, gecastreerde kater heeft ... bol.com | KATTEMANIEREN, Martin Gaus | 9789052101774 | Boeken ... . Elke huiskat is diep in... Kattenmanieren Mijn rode, gecastreerde kater heeft geen tafelmanier. In plaats van gewoon uit zijn bakje te eten, haalt hij met zijn pootje eten uit het bakje en slingert dit de ruimte in, waarna hij er achteraan gaat en het opeet. Kattenmanieren Op de website van het blad "Kattenmanieren" staat sinds deze week aankondiging van het het artikel over mijn kattenkunst in het volgende nummer... Spannend voor mij! Je kunt op de afbeelding klikken voor een vergroting! op oktober 29, 2010. Dit e-mailen Dit bloggen! Kattengedrag: truukjes leren en trainen Dat een kat een eigenwijs dier is wat zich van niets of niemand wat aantrekt is allang achterhaald. Tegenwoordig worden katten steeds vaker gemotiveerd om te trainen en kunstjes te leren. We ontvingen een persmail over het boek 'Kattenmanieren'. En laten er hier nu net twee katten rond lopen. Dus dit boek had meteen mijn interesse. Ik heb dan ook vrij snel terug gemaild dat ik hier interesse in had. En we ontvingen dan ook vrij snel na verschijning het boek in de brievenbus. Hier willenRead more Kattemanieren | ISBN 9789052101774 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Kattenmanieren. Mooie aanbiedingen voor Kattenmanieren, als kado of lekker voor jezelf.Er zijn verscheidene Kattenmanieren abonnementsvormen gevonden, bekijk snel welke het beste bij jou past! 25 jul. 2019 - Bekijk het bord 'Katten manieren' van pinterestmaatje, dat wordt gevolgd door 559 personen op Pinterest....

INFORMATIE

AUTEUR
Martin Gaus
DIMENSIE
12,85 MB
BESTANDSNAAM
KATTEMANIEREN.pdf

OMSCHRIJVING

KATTENMANIEREN vertelt u alles over het gedrag van het mystieke wezen dat toch zo uitstekend in ons leven past: de kat. Het boek zal u zeker helpen een juiste keuze te bepalen wanneer u een kat wilt hebben, het zal u zeker helpen uw kat op te voeden en het zal u helpen probleemgedrag van uw kat te voorkomen of wegte trainen. Door de taal van uw kat te begrijpen kunt u kat met uw kat worden.Zij kan immers nooit mens met u worden. Een prima verstandhouding met een speels-open en toch altijd weer intrigerend dier zal het resultaat zijn.Geilustreerd met unieke foto's en tekeningen van de specifieke gedragspatronen van onze huiskat in zijn leven van alledag.

Wil je het boek lezen?KATTEMANIEREN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Gaus. Lezen KATTEMANIEREN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN