Bobtail, De

Bobtail, De - Ruud Haak | Stml-tunisie.org

.... De American Bobtail is een relatief nieuw en ietwat ongewoon ras dat ten tonele verscheen rond de jaren '60 ... Vind bobtail op Marktplaats - mei 2020 ... . Het ras staat het meest bekend vanwege het korte, stompe staartje - de Nederlandse benaming voor dit ras is Amerikaanse Stompstaartkat - dat ongeveer een derde tot de helft van een normale staartlengte heeft. De Bobtail is vriendelijk, vrolijk en als het moet, waakt hij nog ook. De waterdichte vacht van dit grote ras geeft hem een aardig uiterlijk, maar betekent ook veel werk voor de eigenaar. De meningen zijn verdeeld over de oorsprong van de Old English Sheepdog. ⬇ Download Bobtail stockfoto's b ... Old English sheepdog of Bobtail | Rassen | Honden ... ... . De meningen zijn verdeeld over de oorsprong van de Old English Sheepdog. ⬇ Download Bobtail stockfoto's bij het beste stockbureau redelijke prijzen miljoenen eersteklas rechtenvrije stockfoto's, afbeeldingen en vectors van hoge kwaliteit. Fok je Bobtails in Europa en wil je graag je kennel aanmelden voor onze website? Bij ons kun je kosteloos je eigen fokkers pagina krijgen. Lees snel onze voorwaarden en meld je aan. De bobtail ruud haak isbn 9789062486601 95 blz haardcover boek in uitstekende staat 13*18 cm de bobtail, ook wel old english sheep. Gelezen Ophalen of Verzenden. € 4,50 24 apr. '20. Wijchen 24 apr. '20. sum-qui-sum. Gecontroleerde Verkopers zijn door een externe, onafhankelijke partij gecontroleerd....

INFORMATIE

AUTEUR
Ruud Haak
DIMENSIE
4,72 MB
BESTANDSNAAM
Bobtail, De.pdf

OMSCHRIJVING

De Bobtail, ook wel Old English Sheepdog genaamd, is in veel opzichten een bijzondere hond.Zijn enorme vacht maakt hem imposant om te zien en door zijn gouden karakter is hij een grote kindervriend. Maar ook de lichaamsbouw, het ontbreken van de staart, het lopen in telgang en de kenmerkende blaf zijn opvallend.Redenen genoeg om aan deze zeer populaire hond een uitgebreide rasbeschrijving te wijden. In dit boek staan uiteraard al die bijzondere kenmerken van de Bobtail uitvoerig vermeld, evenals zijn geschiedenis, verzorging en zijn karakter en gedrag.

Wil je het boek lezen?Bobtail, De in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ruud Haak. Lezen Bobtail, De Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN