Verborgen Blad

Verborgen Blad - V. Andrews | Stml-tunisie.org

...rs kunnen verborgen bladen niet zien. Verborgen bestanden en mappen in Windows 10 weergeven Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven ... De verborgen effecten van straling - Project 7-blad ... . Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. De pictogrammen op uw bureaublad zijn mogelijk verborgen. U kunt deze weergeven door met de rechtermuisknop te klikken en achtereenvolgens Beeld > Bureaubladpictogrammen weergeven te selecteren. U kunt als volgt pictogrammen toevoegen aan uw bureaublad zoals Deze pc, Prullenbak en meer: Verborgen blad is het verbolg op Diep in het woud en het vijfde en laatste deel van de succesvolle Willow-serie van Vi ... Bladen beveiligen, verbergen en bewerken - Computer ... ... . U kunt als volgt pictogrammen toevoegen aan uw bureaublad zoals Deze pc, Prullenbak en meer: Verborgen blad is het verbolg op Diep in het woud en het vijfde en laatste deel van de succesvolle Willow-serie van Virginia Andrews. Na de tragische dood van haar adoptievader ontvangt Willow De Beers een onverwadht cadeau: een familiedagboek dat alle geheimen van haar wereld onthult en haar weelderige leven in Palm Beach, Florida, vernietigt. Verborgen blad is het verbolg op Diep in het woud en het vijfde en laatste deel van de succesvolle Willow-serie van Virginia Andrews.Na de tragische dood van haar adoptievader ontvangt Willow De Beers een onverwadht cadeau: een familiedagboek dat alle geheimen van haar wereld onthult en haar weelderige leven in Palm Beach, Florida, vernietigt. Verborgen werkbladen moeten in Excel handmatig en één voor één geopend worden. Dit is best onhandig en kost veel tijd wanneer je regelmatig met meerdere werkbladen werkt. Door het gebruik van VBA kun je dit probleem gelukkig omzeilen. Het bijgesloten voorbeeldbestand bestaat uit 4 werkbladen. Het verbergen van uw Excel-werkblad voorkomt dat anderen het bekijken van een verborgen blad in de werkmap . Het is niet voldoende om het werkblad te verbergen , maar als je doel is om het bestand te beveiligen . Sinds verborgen bladen kunnen gemakkelijk worden unhidden , kunt u beveiligen met een wachtwoord uw blad voor extra veiligheid . Verberg zo een bestand: Klik op Start...

INFORMATIE

AUTEUR
V. Andrews
DIMENSIE
12,45 MB
BESTANDSNAAM
Verborgen Blad.pdf

OMSCHRIJVING

Na de tragische dood van haar adoptievader, ontvangt Willow De Beers een onverwacht cadeau: een familiedagboek dat alle geheimen van haar wereld onthult, en haar weelderige leven in Palm Beach, Florida, vernietigt. Eindelijk komt ze erachter wie haar echte vader is en leert ze de waarheid over zijn geheime affaire met haar echte moeder. Ook ontdekt Willow de redenen voor de wreedheid van haar adoptiemoeder... en de waarheid over de mysterieuze vrouw die haar niet kon opvoeden, maar altijd van haar zou blijven houden.

Wil je het boek lezen?Verborgen Blad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur V. Andrews. Lezen Verborgen Blad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN