Wat & Hoe taalgids - Pools

Wat & Hoe taalgids - Pools - Wat & Hoe Taalgids | Stml-tunisie.org

...lijke aanwijzingen ... Zeer overzichtelijk ... Bureau ISBN - Russisch ... . Ik ga deze zomer een week naar Polen, alhoewel ik goed Duits spreek, heb ik toch een Hoe & Wat Poolse taalgids gekocht. Ik verwachtte er niet veel van, een paar zinnen bij enkele gelegenheden. Deze volledig herziene editie van de vertrouwde Wat & Hoe Pools is weer flink verbeterd. De hele tekst is ingrijpend gewijzigd en aangepast aan de moderne toerist. U kunt nu bijvoorbeeld vragen of er draadloos internet is, een telefoonoplader lenen of informeren hoe u uw foto's op een USB-stick kunt zetten. Achter in de gids is een ... Met Wat & H ... Pools van Wat & Hoe taalgids bestellen? - Boekenwereld ... . Achter in de gids is een ... Met Wat & Hoe Taalgids Pools lukt het allemaal. De gids bevat overzichtelijke woordenlijsten, praktische tekeningen en met de beknopte grammatica krijg je de taal onder de knie. De Wat & Hoe Taalgidsen zijn al meer dan 75 jaar verkrijgbaar en staan bekend om hun kwaliteit en volledigheid. Wat & Hoe Taalgids Pools is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal. Ook kun je met deze gids eigen zinnen maken met behulp van de woordenlijst achterin. Wat & Hoe Taalgids Pools is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal. Met Wat & Hoe Taalgids Pools lukt het allemaal. De gids bevat overzichtelijke woordenlijsten, praktische tekeningen en met de beknopte grammatica krijg je de taal onder de knie. De Wat & Hoe Taalgidsen zijn al meer dan 75 jaar verkrijgbaar en staan bekend om hun kwaliteit en volledigheid. Taalgids, 18 titels op voorraad, vanaf € 7,95 alleen bij Boeken.com. Ruim assortiment taalgidsen & woordenboeken: gratis retourneren gratis afhalen in ANWB winkel mogelijk 14 dagen bedenktijd veilig betalen WAT EN HOE TAALGIDS POOLS. Levertijd: 3-5 dagen; Klanten die dit product hebben gekocht kochten ook! Mobiele weergave. Powered by ShopFactory Home © 2020 Boeken.nl Alle rechten voorbehouden | Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW Wat en Hoe Taalgids Pools, een handig klein woordenboekje op mee op reis te nemen naar Polen. Er staan zinnetjes in, waarbij ook de uitspraak fonetisch geschreven staat. Er wordt een klein beetje grammatica uitgelegd en er staan woordenlijsten in Nederlands- Pools en Pools-Nederlands. Wat & Hoe Pools taalgids, (2017) Klik hier voor meer over Polen Een uniek Zelfst...

INFORMATIE

AUTEUR
Wat & Hoe Taalgids
DIMENSIE
5,20 MB
BESTANDSNAAM
Wat & Hoe taalgids - Pools.pdf

OMSCHRIJVING

Wat & Hoe Taalgids Pools is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal.�Ook kun je met deze gids eigen zinnen maken met behulp van de woordenlijst achterin. In veel hoofdstukken is een alfabetische lijst van termen opgenomen inclusief duidelijke aanwijzingen voor uitspraak. Bovendien kun je deze gids ook gebruiken als een eerste hulpmiddel bij het leren van de taal.De Wat & Hoe Taalgidsen zijn al meer dan 75 jaar verkrijgbaar en staan bekend om hun kwaliteit en volledigheid. De Taalgidsen worden uitgegeven in samenwerking met Van Dale.

Wil je het boek lezen?Wat & Hoe taalgids - Pools in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wat & Hoe Taalgids. Lezen Wat & Hoe taalgids - Pools Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN