Integrale geneeskunde

Integrale geneeskunde - Corwin Aakster | Stml-tunisie.org

...als inzichten of behandelingsmethoden vanuit het brede alternatieve veld benutten om tot optimale resultaten te komen ... Dokterrishi.nl | Integrale Geneeskunde ... . Integrale Geneeskunde Hierbij zijn arts en patiënt gelijkwaardig, staat de patiënt centraal en wordt de mens in zijn geheel gezien. Bij integrale geneeskunde wordt er een keuze gemaakt voor de behandeling uit alle beschikbare therapeutische mogelijkheden waarvoor wetenschappelijke onderbouwing bestaat. Integrale geneeskunde. Deze geneeswijze is ontstaan in de tijd van de Rishi's. Zieners en wijzen in India ontwikkel ... Wat is integrale geneeskunde/Integrative Medicine ... ... . Integrale geneeskunde. Deze geneeswijze is ontstaan in de tijd van de Rishi's. Zieners en wijzen in India ontwikkelden een vorm van geneeskunde die werkt in het energieveld van de mens. De oorzaak van veel kwalen is een teveel of tekort aan energie. Functionele geneeskunde en integrale geneeskunde zijn bijna synoniem en zijn moderne termen voor hetgeen dat al millennia wordt gedaan in de oeroude Oosterse vormen van Geneeskunst. Wij kijken naar de persoon als geheel , als uniek individu met een unieke constitutie en omgevingsfactoren....

INFORMATIE

AUTEUR
Corwin Aakster
DIMENSIE
10,18 MB
BESTANDSNAAM
Integrale geneeskunde.pdf

OMSCHRIJVING

Integrale geneeskunde is het twaalfde en laatste deel in de nieuwe AnkhHermes-serie Geneeswijzen in Nederland. Eerder verschenen al Natuurgeneeskunde, Kruidengeneeskunde, Chinese geneeskunde, Ayurvedische geneeskunde, Antroposofische geneeskunde, Homeopathie, Lichaam & geest therapieën, Manuele behandelwijzen, Spirituele westerse geneeswijzen, Traditionele niet-westerse geneeswijzen en Voedingstherapie en -supplementen . Er is veel belangstelling voor alternatieve geneeswijzen, en er is ook heel veel over te vinden op internet. Maar hoe weet je of deze informatie betrouwbaar is? AnkhHermes biedt met deze serie de meest up-to-date informatie, op een begrijpelijke manier geschreven door medische professionals. Wegwijs in een uur!

Wil je het boek lezen?Integrale geneeskunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Corwin Aakster. Lezen Integrale geneeskunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN