Effectief managementgedrag

Effectief managementgedrag - F. Van Der Horst | Stml-tunisie.org

...oor het succesvol opereren en... Bestel: Effectief Managementgedrag - Bestel Effectief Managementgedrag - met ISBN/EAN 9789024413140 snel en eenvoudig ... PROGRESSIEGERICHT WERKEN - 4 Manieren om je manager te ... ... . Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Bestel: Effectief Managementgedrag - Bestel Effectief Managementgedrag - met ISBN/EAN 9789024413140 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ... Management en organisatie door Doede Keuning, Jan Eppink ... ... . Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. F. Van Der Horst is een geweldige auteur. Download en lees het boek Effectief managementgedrag op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Effectief managementgedrag in PDF, ePUB, MOBI. 9789024413140 9024413141 Effectief managementged...

INFORMATIE

AUTEUR
F. Van Der Horst
DIMENSIE
3,62 MB
BESTANDSNAAM
Effectief managementgedrag.pdf

OMSCHRIJVING

De kwaliteit van het leiding geven is een van de belangrijke elementen voor het succesvol opereren en voortbestaan van organisaties. In dit boek geven de auteurs op kernachtige wijze informatie over zaken waarmee leidinggevenden (in spe) geconfronteerd worden. Het boek is in principe bestemd voor leidinggevenden die de taak hebben een afdeling of een team (profit of non-profit) te besfuren en zich willen verdiepen in die aspecten van hun functie die direct te maken hebben met het geven von leiding aan hun medewerkers. De auteurs gaan er vanuit dat succesgedrag van de leidinggevende in het ondersteunen en sturen van medewerkers continue gedrag moet zijn. Achtereenvolgens komen de volgende onderwerpen aan de orde: - Communicatie - Vergadertechniek, probleemoplossing en besluitvorming - Leiderschap - Onderhandelen - Conflicthantering. Het boek kan gebruikt worden op MBO- en HBO-opleidingen (sociaal-pedagogisch, bedrijfskunde, administratief-economisch), voor het geven van inzicht in de aspecten die leiding geven kenmerken. Afhankelijk van het opleidingsniveau en de schoolsoort kan het een basis- of ori├źnterend werk zijn. Ook kan het dienen als naslagwerk voor diegenen die al werkzaam zijn als leidinggevende.

Wil je het boek lezen?Effectief managementgedrag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F. Van Der Horst. Lezen Effectief managementgedrag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN