Verbeter Uw geheugen

Verbeter Uw geheugen - Douglas J. Herrmann | Stml-tunisie.org

...een boek van Tony Buzan uitgegeven bij Deltas Centrale uitgeverij ... Verbeter uw geheugen - Edelhauser - (ISBN: 9789027417855 ... ... . ISBN 9789044723731 Ontdek Tony Buzans baanbrekende technieken voor succes! Brainpower training - Verbeter uw geheugen, leer logischer denken en sterker beargumenteren (Paperback). In Brainpower Training leert u hoe u problemen... Verbeter uw geheugen in weinig tijd | ISBN 9789044723731 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. VERBETER UW GEHEUGEN (Paperb ... bol.com | Verbeter uw geheugen in weinig tijd, Tony Buzan ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. VERBETER UW GEHEUGEN (Paperback). Leer uw geheugen trainen, verbeter uw geestelijke vermogens en houd uw geest flexibel en alert. Duidelijke tekst en... Een goed geheugen heeft weinig te maken met aanleg, maar alles met een optimaal gebruik van deze verschillende geheugens; soms gaat dat beter met een geheugentruukje. Alvorens uw geheugens beter te kunnen aanspreken heeft u natuurlijk eerst inzicht nodig in hoe het allemaal functioneert en hoe geheugens elkaar beïnvloeden. 5 Geheugen verbeteren door gebruik te maken van mindmaps. Mindmapping is efficiënter bij het opslaan, herinneren en achterhalen van informatie dan welke andere manier van informatie vastleggen dan ook. Dat komt omdat mindmapping de samenwerking van onze beide hersenhelften stimuleert en gebruikt.Dit is gebleken na hersenonderzoek op het gebied van het geheugen en versnelde leertechnieken. Verbeter uw g...

INFORMATIE

AUTEUR
Douglas J. Herrmann
DIMENSIE
11,7 MB
BESTANDSNAAM
Verbeter Uw geheugen.pdf

OMSCHRIJVING

VERBETER UW GEHEUGENTechnieken om vergeetachtigheid te verhelpen, het geheugen aan te scherpen en de mentale fitheid te verbeterenMet dit boek riskeren twee toonaangevende experts op het gebied van geheugen hun reputatie door het beschrijven van hun eigen meest gênante flaters! Door middel van een compleet nieuwe aanpak, leggen ze de oorzaken van geheugenstoornissen uit, vertellen ze hoe ze geleerd hebben die te vermijden, en hoe u dit zelf ook kunt doen.In het eerste deel van dit boek krijgt u meer dan 60 voorbeelden van geheugenstoornissen, waaronder die van de auteurs. Bij elke stoornis leggen ze uit wat de oorzaken zijn en bieden ze oplossingen. In het tweede deel gaan ze dieper in op het wetenschappelijk aspect van het geheugen zodat u begrijpt waarom uw geheugen u soms in de steek laat. In het derde deel krijgt u een heleboel handige tips om uw geheugen in het dagelijks leven te verbeteren. Bovendien bevat het boek ook talloze technieken om uw geheugen beter te laten functioneren in specifieke gevallen, zoals bij tests of examens.

Wil je het boek lezen?Verbeter Uw geheugen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Douglas J. Herrmann. Lezen Verbeter Uw geheugen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN