Licht op mijn huid

Licht op mijn huid - Rita Spijker | Stml-tunisie.org

...act van beloftes en het maken van keuzes ... Wat is mijn huidtype? Ontdek het bij 123zonshop.nl ... . In 2009 verscheen deze roman eerder met de titel Hemelkind.'De kwaliteit van Licht op mijn huid zit vooral in de dromerige, bijkans magisch-realistische stijl.' Waarom deze folder over donkere vlekken op de huid? Er zijn veel huidaandoeningen die zich presenteren met een donkere verkleuring van de huid. Dit kunnen plekken zijn die zijn opgebouwd uit een samenklontering van pigmentcellen (zoals bijvoorbeeld moedervlekken), lokale toename van pigment alléén (bv. lentigo) of toename van pigment na ont ... Licht Op Mijn Huid | BoekenPlatform.nl ... . lentigo) of toename van pigment na ontsteking van de huid (postinflammatoire ... Moon raakt verstrikt in de grote belofte die ze haar vader op zijn sterfbed heeft gedaan en haar gevoelens voor de drie mannen. Licht op mijn huid is een zinnelijke roman over liefde en seksualiteit, de impact van beloftes en het maken van keuzes. Het boek Licht op mijn huid, geschreven door , koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Het zijn meer 'kriebels' dan jeuk, het lijkt net alsof er onzichtbare beestjes op mijn huid lopen. Ik voel het vooral als ik stil zit of lig. Verder, als ik bijvoorbeeld mijn arm onder of op een kussen leg, is het net alsof ik allemaal beestjes op mijn arm voel springen. Heel vreemd. Ik heb geen idee wat dit is, maar zou er graag vanaf willen ... Licht op mijn huid is een zinnelijke roman over liefde en seksualiteit, de impact van beloftes en het maken van keuzes. Rita Spijker is auteur van de bestsellers Kreukherstellend, Tussen Zussen en De liefste moeder die ik ooit ken. Licht op mijn huid is haar derde roman en verscheen oorspronkelijk in 2009 onder de titel Hemelkind. Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: licht op mijn huid (-) waar filter verwijderen waar Categorie Licht op mijn huid vertelt over opgroeien in eenzaamheid, de impact van een belofte aan een stervende vader en over volwassen worden. Als haar vader sterft zegt Moon haar leven in de stad vaarwel en keert terug naar de hoeve waar ze is opgegroeid. Licht op mijn huid is een zinnelijke roman over liefde en seksualiteit, de impact van beloftes en het maken van keuzes. In 2009 v...

INFORMATIE

AUTEUR
Rita Spijker
DIMENSIE
5,14 MB
BESTANDSNAAM
Licht op mijn huid.pdf

OMSCHRIJVING

Na haar vaders dood keert Moon terug naar het huis waar ze is opgegroeid. Binnen enkele maanden wonen er drie mannen bij haar op de landelijk gelegen hoeve: neef Henk, kunstenaar Ties en de mysterieuze Chalid. Moon raakt verstrikt in de grote belofte die ze haar vader op zijn sterfbed heeft gedaan en haar gevoelens voor de drie mannen. Licht op mijn huid is een zinnelijke roman over liefde enseksualiteit, de impact van beloftes en het maken van keuzes. In 2009 verscheen deze roman eerder met de titel Hemelkind.

Wil je het boek lezen?Licht op mijn huid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rita Spijker. Lezen Licht op mijn huid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN