Statistiek

Statistiek - J.T. McClave | Stml-tunisie.org

...evolking; ... Zoeken - Centraal Bureau voor de Statistiek ... CBS Statline - Centraal Bureau voor de Statistiek ... ... Zoeken Moduleopdracht van het vak Statistiek en Onderzoek. Dit vak is onderdeel van jaar 1 van de studie HBO SPD Ik heb een 7 voor dit vak gehaald. De precieze opdracht van de module-opdracht is: Stap 1: Wat lever je in? De leiding van jouw organisatie/divisie/vestiging* wenst informatie te verkrijgen over de ontwikkelingen ... Statistiek advies. Statistisch advies op het Forum Sta ... Statbel, het Belgische statistiekbureau | Statbel ... ... Statistiek advies. Statistisch advies op het Forum Statistiek is kosteloos. Iedereen, die zich heeft geregistreerd mag vragen stellen, antwoorden geven en zich mengen in lopende discussies. Daarvoor in aanmerking komende vragen zullen beantwoord worden door de statistici van het Forum. Statistiek Lees meer over: Statistiek. Samenwerking met het CBS. De Nederlandsche Bank (DNB) en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) werken vanaf 2017 nog intensiever samen aan de vergroting van de kwaliteit en consistentie van cijfers over de Nederlandse economie. Exploratieve statistiek: een basis bij elk statistisch onderzoek De leerstof die betrekking heeft op wat klassiek "beschrijvende statistiek" heet, is volledig uitgewerkt in de vorm van statistische onderzoeken. Hierbij moet de leerling actief op exploratie gaan in de dataset. Statistiek: Online oefenen en toetsen. Inspirerende Docent. Pim Mak. Faculteit Geesteswetenschappen. Audio Beschrijving Project. Project beschrijving. Studenten van de cursus Methoden van Empirisch Onderzoek oefenen in de online leeromgeving 'Grasple' (voorheen 'I hate statistics') met de kennis en de vaardigheden die ze in het ... Met een statistische analyse kun je informatie verkrijgen uit data. Voor een goede analyse heb je basiskennis van statistiek nodig. In deze cursus leer je de basisonderdelen van de statistiek die Data Professionals in de praktijk tegenkomen tijdens onderzoeken en analyses. Sterftecijfers tot en met 10 mei 22 mei 2020. Statbel heeft zijn voorlo...

INFORMATIE

AUTEUR
J.T. McClave
DIMENSIE
10,36 MB
BESTANDSNAAM
Statistiek.pdf

OMSCHRIJVING

Statistiek behandelt uitgebreid het verzamelen en analyseren van gegevens die nodig zijn bij het interpreteren van statistische onderzoeken en bij het nemen van zakelijke beslissingen. Het boek veronderstelt slechts een basale wiskundige voorkennis en legt vooral de nadruk op verklarende statistiek. De ontwikkeling van een statistische manier van denken staat centraal, evenals de vaststelling van betrouwbaarheid en waarde vanconclusies die met behulp van verklarende statistiek zijn getrokken.Kenmerken van dit boek:• gebruik van gangbare software (SPSS, Excel) is geheel geïntegreerd;• veel voorbeelden en cases, gebaseerd op actuele problematiek in het bedrijfsleven;• veel didactische extra's: samenvattingen aan het eind van elk hoofdstuk, oefeningen zowel in het begrijpen als in het toepassen van de behandelde begrippen, taallabs met een uitgebreid overzicht van de terminologie;• verbeterde leesbaarheid en opbouw van de hoofdstukken.Deze inleiding in de statistiek is onder meer geschikt voor studenten aan economischestudierichtingen in het hoger onderwijs.Engelstalige supplementen en de Nederlandstalige opgaven bij dit boek zijn beschikbaar op www.pearsoneducation.nl/mcclaveJames T. McClave is verbonden aan Info Tech, Inc., en doceert aan de Universiteit van Florida. P. George Benson is verbonden aan het Terry College of Business van de Universiteit van Georgia. Terry Sincich is verbonden aan de Universiteit van Zuid-Florida. De Nederlandse bewerking is gedaan door Sytse Knypstra, Rijksuniversiteit Groningen.

Wil je het boek lezen?Statistiek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.T. McClave. Lezen Statistiek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN