Het ravijn

Het ravijn - Onbekend | Stml-tunisie.org

...dt u actuele openingstijden en tijdstippen waarop onze activiteiten of activiteiten van onze gasten plaats vinden ... ravijn - Vertaling Nederlands-Frans ... . ZPC Het Ravijn heren 1 niet naar halve finale play-off landskampioenschap. Eredivisie. 5 May 2019. Waterpolodames van ZPC het Ravijn in de halve finales uitgeschakeld. Eredivisie. 19 April 2019. Het totaal van regelingen voor promotie, degradatie, playoff, playout, plaatsing NK enz. Waterpolo. 19 April 2019. Zwem- en Poloclub Het Ravijn heeft de afgelopen jaren een aantal prachtige prijzen en nominaties ... Heren 1 - ZPC-Het Ravijn ... . 19 April 2019. Zwem- en Poloclub Het Ravijn heeft de afgelopen jaren een aantal prachtige prijzen en nominaties in de wacht gesleept. Hier zijn wij trots op en dit showen wij graag in onze prijzenkast. Zwem en Poloclub Het Ravijn Piet Heinweg 16 7441 GZ Nijverdal [email protected] Zwem- en Poloclub Het Ravijn maakt gebruik van en zwemt en speelt haar wedstrijden in Het Ravijn zwem sport zorg: Piet Heinweg 16 7441 GZ Nijverdal Tel: (+31) (0)548-613516 E: [email protected] I: www.hetravijn.nl ZPC Het Ravijn heren 1 niet naar halve finale play-off landskampioenschap. Eredivisie. 5 May 2019. Waterpolodames van ZPC het Ravijn in de halve finales uitgeschakeld. Eredivisie. 19 April 2019. Het totaal van regelingen voor promotie, degradatie, playoff, playout, plaatsing NK enz. Welkom op de clubshop van Het Ravijn Welkom op de clubshop van Het Ravijn. Hooded trui. € 46,00. Bekijk product. Hooded Jacket heren / uni. € 57,00. Bekijk product. Lange broek heren / uni. € 43,15. Bekijk product. T-shirt heren / uni. € 17,50. Bekijk product. Polo heren / uni. € 27,50. Bekijk product. Korte broek heren / uni. Ravijn 1) Afgrond 2) Bergkloof 3) Bergspleet 4) Canyon 5) Dal 6) Deel van een hooggebergte 7) Diep dal 8) Diepte 9) Holle weg 10) Holle weg tussen bergen 11) Inzinking tussen hoogvlakten 12) Kloof 13) Laagte 14) Laagte tussen bergtoppen 15) Landvorm 16) Natuurlijke kloof 17) Nauw dal 18) Quebrada 19) Uitgesleten rivierdal Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Het Ravijn zwem sport zorg, Nijverdal. 2.828 vind...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
9,76 MB
BESTANDSNAAM
Het ravijn.pdf

OMSCHRIJVING

Max PamleestHet ravijn, autobiografie van de angst6 CD-luisterboekIk wilde mijn hand naar het hoofdje uitstrekken, maar ik merkte tot mijn verassing dat die handeling me moeite kostte. Het leek wel of er een gezicht aan mijn arm hing. Voorzichtig probeerde ik overeind te komen, maar dat ging ook moeilijk. Pijn voelde ik niet. Het leek juist of mijn manier scherper was. Met onhandige roeibewegingen manoeuvreerde ik mij naar de rand van het bed en probeerde op te staan.Twee jaar geleden kreeg Max Pam een hersenbloeding. Hij overleefde en kwam er weer bovenop. In Het ravijn doet hij verslag van zijn herstel, dat begint op de dag dat hij ogenschijnlijk zonder aanleiding op de grond valt en in een rolstoel belandt. In dit boek beschrijft Max Pam hoe hij weer leerde lopen, veters strikken, fietsen en hoe hij opnieuw zijn rijbewijs moest halen. Maar naast het verslag van zijn fysieke herstel is Het ravijn ook een inventarisatie van de angsten die de mens bedreigen als er iets misgaat in het hoofd. 'Ik was niet bang voor de dood,' zegt de hoofdpersoon, 'ik was bang om te blijven leven - als wrak.'Het ravijn is een aangrijpend boek over iets wat iedereen zomaar overkomen kan. Niet eerder is in de Nederlandse taal op zo'n bijzondere manier over dit onderwerp geschreven.Een goed geschreven, zeer indringend en aangrijpend persoonlijk verslag.Bron: BiblionDit luisterboek is ingesproken door Max Pam, wat nog eens een extra toegevoegde waarde geeft aan dit toch al bijzondere document.

Wil je het boek lezen?Het ravijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Het ravijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN