Het ravijn

Het ravijn - Onbekend | Stml-tunisie.org

...e herkend. Zo kunnen we onze website afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en kunnen we je relevante informatie en advertenties laten zien ... ravijn - Vertaling Nederlands-Frans ... . Tarieven Zwembad Het Ravijn. Tarieven 2020. Hieronder ziet u alle geldende tarieven voor onze zwembaden en activiteiten in 2020: VRIJZWEMMEN: Dagkaart jeugd / 65+ € 3,50: Dagkaart volwassenen: € 3,95 Het Ravijn - zwem sport zorg - verwelkomt FTP Training Center als nieuwe huurder Kickboksschool FTP Training Center uit Nijverdal vestigt zich voor de komende drie jaar in zwem-, sport- en zorgcomplex Het Ravijn in Nijverdal. In Het Ravijn - zwem sport zorg - hebben we drie binnen- en drie buitenbassins. Onder openingstijden en in het rooster vindt u actuele openi ... Heren 1 - ZPC-Het Ravijn ... . In Het Ravijn - zwem sport zorg - hebben we drie binnen- en drie buitenbassins. Onder openingstijden en in het rooster vindt u actuele openingstijden en tijdstippen waarop onze activiteiten of activiteiten van onze gasten plaats vinden. ZPC Het Ravijn heren 1 niet naar halve finale play-off landskampioenschap. Eredivisie. 5 May 2019. Waterpolodames van ZPC het Ravijn in de halve finales uitgeschakeld. Eredivisie. 19 April 2019. Het totaal van regelingen voor promotie, degradatie, playoff, playout, plaatsing NK enz. Waterpolo. 19 April 2019. Zwem- en Poloclub Het Ravijn heeft de afgelopen jaren een aantal prachtige prijzen en nominaties in de wacht gesleept. Hier zijn wij trots op en dit showen wij graag in onze prijzenkast. Zwem en Poloclub Het Ravijn Piet Heinweg 16 7441 GZ Nijverdal [email protected] Zwem- en Poloclub Het Ravijn maakt gebruik van...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
5,41 MB
BESTANDSNAAM
Het ravijn.pdf

OMSCHRIJVING

Max PamleestHet ravijn, autobiografie van de angst6 CD-luisterboekIk wilde mijn hand naar het hoofdje uitstrekken, maar ik merkte tot mijn verassing dat die handeling me moeite kostte. Het leek wel of er een gezicht aan mijn arm hing. Voorzichtig probeerde ik overeind te komen, maar dat ging ook moeilijk. Pijn voelde ik niet. Het leek juist of mijn manier scherper was. Met onhandige roeibewegingen manoeuvreerde ik mij naar de rand van het bed en probeerde op te staan.Twee jaar geleden kreeg Max Pam een hersenbloeding. Hij overleefde en kwam er weer bovenop. In Het ravijn doet hij verslag van zijn herstel, dat begint op de dag dat hij ogenschijnlijk zonder aanleiding op de grond valt en in een rolstoel belandt. In dit boek beschrijft Max Pam hoe hij weer leerde lopen, veters strikken, fietsen en hoe hij opnieuw zijn rijbewijs moest halen. Maar naast het verslag van zijn fysieke herstel is Het ravijn ook een inventarisatie van de angsten die de mens bedreigen als er iets misgaat in het hoofd. 'Ik was niet bang voor de dood,' zegt de hoofdpersoon, 'ik was bang om te blijven leven - als wrak.'Het ravijn is een aangrijpend boek over iets wat iedereen zomaar overkomen kan. Niet eerder is in de Nederlandse taal op zo'n bijzondere manier over dit onderwerp geschreven.Een goed geschreven, zeer indringend en aangrijpend persoonlijk verslag.Bron: BiblionDit luisterboek is ingesproken door Max Pam, wat nog eens een extra toegevoegde waarde geeft aan dit toch al bijzondere document.

Wil je het boek lezen?Het ravijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Het ravijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN