Basisboek entertainmentmarketing

Basisboek entertainmentmarketing - Henk Penseel | Stml-tunisie.org

...oor studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen ... Basisboek entertainmentmarketing - voor €59 ... . Denk aan uitleg over CCE, Entertainmentmarketing, Henk Penseel, evenementen, Cursus Entertainment Industrie, media, PENSEEL. Samenvatting: Basisboek Entertainmentmarketing Deze samenvatting is van de uitgeverij zelf. Zonder code kun je daar niet bij, dus hierbij deel ik het met jullie. Voorbeeld 3 van de 29 pagina's Basisboek entertainmentmarketing bestaat uit drie delen. Deel 1 geeft een overzicht van de Nederlandse entertainmentmarkt en gaat tevens in op de ... Basisboek Entertainmentmarketing Henk Penseel; Frank ... ... . Deel 1 geeft een overzicht van de Nederlandse entertainmentmarkt en gaat tevens in op de geschiedenis daarvan. In deel 2 worden de specifieke marketingvereisten beschreven voor de verschillende branches: muziek, film, games, (multi)media en evenementen. Koop Basisboek entertainmentmarketing van Penseel. Henk met ISBN 9789046903667. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Basisboek entertainmentmarketing wordt 18 keer aangeboden op Bookmatch. En het Basisboek entertainmentmarketing boek is dit jaar al 1 keer verkocht. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Basisboek entertainmentmarketing. Vind alle studiedocumenten for Basisboek Entertainmentmarketing van Henk Penseel; Frank Janssen Samenvatting...

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Penseel
DIMENSIE
6,33 MB
BESTANDSNAAM
Basisboek entertainmentmarketing.pdf

OMSCHRIJVING

Basisboek entertainmentmarketing 1e druk is een boek van Henk Penseel uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046900017 Er zijn weinig marketinggebieden zo pluriform als de marketing van de entertainmentsector. Dit complete handboek beslaat de marketing van bewegende beelden, muziek en sport, waarbij de invloed van media onmisbaar is.Het boek bestaat uit drie delen. Deel 1 geeft een overzicht van de entertainmentmarkt. In deel 2 worden de specifieke marketingvereisten beschreven voor de verschillende branches: muziek, film, games, media, sport en evenementen. Deel 3 gaat in op de strategische ontwikkelingen binnen de entertainmentsector en de nieuwe rol die daarin voor marketing is weggelegd. Door samenvattingen, discussievragen, opdrachten, leerdoelen en een begrippenlijst is het boek zeer didactisch van opzet. Ook voor professionals en andere ge nteresseerden biedt het Basisboek entertainmentmarketing een boeiend overzicht.Bij dit basisboek hoort een website met extra materiaal voor studenten en docenten. Deze is te vinden via www.coutinho.nl/entertainmentmarketing. Henk Penseel is zelfstandig adviseur en docent aan het Instituut voor Marketing & Commercie van de Hogeschool Utrecht en het opleidingsinstituut SRM. Frank Janssen heeft een eigen advies- en communicatiebedrijf en is tevens docent aan het Instituut voor Marketing & Commercie van de Hogeschool Utrecht.

Wil je het boek lezen?Basisboek entertainmentmarketing in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Penseel. Lezen Basisboek entertainmentmarketing Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN