Licht op mijn huid

Licht op mijn huid - Rita Spijker | Stml-tunisie.org

...rouw, drie mannen, één belofteNa haar vaders dood keert Moon terug naar het huis waar ze is opgegroeid ... Wat is mijn huidtype? Ontdek het bij 123zonshop.nl ... . Binnen... Licht op mijn huid. Een vrouw, drie mannen, één belofte.Hemelkind vertelt over opgroeien in eenzaamheid, de impact van een belofte aan een stervende... Licht op mijn huid (Hardcover). Een vrouw, drie mannen, één belofte.Licht op mijn huid vertelt over opgroeien in eenzaamheid, de impact van een belofte... Help, ik heb rode vlekken op mijn huid ! Dit roepen vele mensen als ze plotseling een huiduitslag zi ... Licht Op Mijn Huid | BoekenPlatform.nl ... ... Help, ik heb rode vlekken op mijn huid ! Dit roepen vele mensen als ze plotseling een huiduitslag zien die gepaard gaat met rode vlekken. Sommige rode vlekken zitten alleen in het gezicht, en andere zitten wat uitgebreider op de rest van de romp en ledematen. Verschijnselen. Rode vlekken op de huid hebben verschillende kenmerken die de arts kunnen helpen de juiste diagnose te kunnen stellen. In de onderstaande lijst zijn alleen de meest voorkomende huidafwijkingen opgenomen die rode vlekken veroorzaken. Licht op mijn huid is een zinnelijke roman over liefde en seksualiteit, de impact van beloftes en het maken van keuzes. In 2009 verscheen deze roman eerder met de titel Hemelkind.'De k...

INFORMATIE

AUTEUR
Rita Spijker
DIMENSIE
10,89 MB
BESTANDSNAAM
Licht op mijn huid.pdf

OMSCHRIJVING

Na haar vaders dood keert Moon terug naar het huis waar ze is opgegroeid. Binnen enkele maanden wonen er drie mannen bij haar op de landelijk gelegen hoeve: neef Henk, kunstenaar Ties en de mysterieuze Chalid. Moon raakt verstrikt in de grote belofte die ze haar vader op zijn sterfbed heeft gedaan en haar gevoelens voor de drie mannen. Licht op mijn huid is een zinnelijke roman over liefde enseksualiteit, de impact van beloftes en het maken van keuzes. In 2009 verscheen deze roman eerder met de titel Hemelkind.

Wil je het boek lezen?Licht op mijn huid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rita Spijker. Lezen Licht op mijn huid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN