Griekse golven / De zaak en het meisje, 2-in-1

Griekse golven / De zaak en het meisje, 2-in-1 - Cara Summers | Stml-tunisie.org

...et vraagt om de ruimte van het vertrouwen, ... white silk - De goedkoopste in 2e hands romannetjes ... ... boeken, die in vele talen zijn uitgegeven. Bij uitgeverij Meinema verschenen van zijn hand onder meer Vrienden, Vergeet het beste niet en Klein handboek bij grote vragen. Ieder zijn engel / druk ... Griekse golven / De zaak en het meisje, 2-in-1. Zwemmen in de oceaan. Specht en zoon. Midwinter Break. De zaak en het meisje . De zussen van Rose Cottage . De zussen van Rose Cottage . Een vleugje ... Griekse golven/De zaak en het meisje van C. SummersD ... ... . De zussen van Rose Cottage . Een vleugje paradijs . Flirten op het bal Flirten op het bal ; Nieuwe kerst, nieuwe liefde . Geheime genoegens . Griekse golven ; De zaak en het meisje . Hard bewijs . Heartbreak restaurant ; Oeps ... De hemel van Heivisj; Het sirtfood dieet receptenboek; De blikken dominee; Griekse golven / De zaak en het meisje, 2-in-1; Verover Europa via Amazon; Mirakelspelers; Hooikoorts; Spil van de Rotterdamse haven Downloaden boek van de Chirurg met charme ; Dans met de dokter (e-boek) gratuite in formaat pdf, epub, mobi, rtf en fb2. Onze excuses, beschrijving is tijdelijk afwezig… 2.014 aanbiedingen in mei -Bekijk alles met boks zak! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Lees „De zaak en het meisje" door Dawn Atkins verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Als de liefde undercover gaat... Agent Riley Connely is blij verrast wanneer Chloe Baxter, de aantrekkelijke serveerster... Griekse golven & De zaak en het meisje nr.3 € 2.75. Diner voor twee & Een weekje zon nr.5 € 2.75. Vrij voor avontuur & Dansen in de nacht nr.7 € 2.75. Perfecte mix & Even goede vrienden nr.8 € 2.75. Hoe ver kun je gaan? & Na zonsondergang nr.9 € 2.75. Zeg nooit nooit ......

INFORMATIE

AUTEUR
Cara Summers
DIMENSIE
5,45 MB
BESTANDSNAAM
Griekse golven / De zaak en het meisje, 2-in-1.pdf

OMSCHRIJVING

(1) GRIEKSE GOLVEN - Een eiland waar verleiding in de lucht hangt... Heeft Philly eindelijk de moed gevonden om Roman te vertellen dat ze gek op hem is, verklaart hij dat hij haar 'alleen als een zusje' ziet! Zwaar beledigd vertrekt ze naar het zonovergoten Korfoe, met het vaste voornemen een affaire te beginnen met een knappe, sexy Griek. Haar plannetje valt in duigen als blijkt dat ze haar hotelkamer moet delen. Met de laatste die ze daar verwachtte... Roman! (2) DE ZAAK EN HET MEISJE - Als de liefde undercover gaat... Agent Riley Connely is blij verrast wanneer Chloe Baxter, de aantrekkelijke serveerster van het restaurant waar hij vaak komt, hem mee uit vraagt. En al helemaal, als hun uitje pas bij het ontbijt eindigt. Eigenlijk zou hij graag meer willen dan deze ene nacht, maar dat is onmogelijk. Hij is namelijk bezig met een zaak waarbij Chloe's baas een van de hoofdverdachten is.En zaken gaan nu eenmaal voor het meisje... toch? Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

Wil je het boek lezen?Griekse golven / De zaak en het meisje, 2-in-1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cara Summers. Lezen Griekse golven / De zaak en het meisje, 2-in-1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN