Mijn kind online

Mijn kind online - J. Pardoen | Stml-tunisie.org

...r. De organisatie heeft als doel dat alle kinderen media in kunnen zetten voor de eigen ontwikkeling, het eigen welzijn en dat van anderen ... Commanderij College - Gemert > VMBO-Gemert > Ouders > Mijn ... ... . In Mijn Kinddossier kun je ook online een afspraak maken of wijzigen met het consultatiebureau. ... Op het consultatiebureau kijken we samen waar jij en je kind behoefte aan hebben en wat het consultatiebureau daarin kan betekenen. Wil je (een deel van) Mijn Kinddossier printen? Bijvoorbeeld omdat jouw kind binnenkort 12 jaar wordt, want dan sluiten we Mijn Kinddossier af. Je ontvangt hierover 6 weken van tevoren bericht van ons. Lees in onze handleiding hoe je Mijn Kinddossier print (pdf). Nu zult u denken ... Je kind op internet en sociale media » tips voor ouders ... . Je ontvangt hierover 6 weken van tevoren bericht van ons. Lees in onze handleiding hoe je Mijn Kinddossier print (pdf). Nu zult u denken, hoe komt een kind van 9 bij mijn account en kan hij zomaar betalen. Oh.. Wacht dacht ik, ik had een aantal weken voor de grote vakantie, een aantal spullen willen bestellen bij WISH die mij wel handig leken voor mijn eerste kampeervakantie en er niet te veel geld aan kwijt willen zijn, mocht het tegenvallen. Mijn kind online, het gevaar van internet. Foto: duchessa. Artikel door: gkluft Geplaatst op: 20-03-2011 om 19:28. Met de opkomst van sites als hyves, Myspace en Facebook worden de netwerksites steeds populairder onder jongeren. Uw kind is in Nederland geboren. U wilt een verblijfsvergunning voor uw kind aanvragen. Dit regelt u snel en makkelijk online. Over ons. Stichting Mijn Kind Online is een kenniscentrum jeugd en (digitale) media. Onze ambitie: gelijke digitale kansen Ons werk staat in het teken van één belangrijk streven: alle kinderen kunnen media inzetten voor de eigen ontwikkeling, het eigen welzijn en dat van anderen. Het is dat ik het cursusboek weggegeven heb maar daarmee zou je kind zo de cursus kunnen doen. Map is compleet. Het enige verschil is dat dochter iedere week (of om de week) dat weet ik niet meer, nieuwe blaadjes kreeg met lessen. Ze kon dan ook online een soort proefwerkje maken, maar eigenlijk is dat nergens voor nodig. Mijn kind online. Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Of het nu op de computer, laptop of smartphone is, tegenwoordig staat iedereen bijna 24 uur per dag met elkaar in verbinding. Leuk, maar voor uw kind kan dit ook zeker nadelen met zich meebrengen....

INFORMATIE

AUTEUR
J. Pardoen
DIMENSIE
11,87 MB
BESTANDSNAAM
Mijn kind online.pdf

OMSCHRIJVING

Uitgave in samenwerking met Planet Internet en Ouders Online. Hoe zorg je dat kinderen zorgeloos en veilig kunnen internetten? Door betrokken te zijn bij wat ze doen. Geen enkele ouder stuurt zijn kinderen zomaar de straat op, de grote stad in. Je vertelt ze wat ze daar kunnen verwachten, wat leuk is en wat niet, wat wel mag en wat niet. En in het begin blijf je er een beetje bij. Hetzelfde zou eigenlijk voor Internet moeten gelden. Maar dan moet je natuurlijk wel weten waar het over gaat. Dit boek vertelt ouders en leerkrachten waar het over gaat. Een van de belangrijkste dingen is namelijk dat je moet weten w�t kinderen nu eigenlijk zo leuk vinden aan internet en wat ze daar uitspoken, om ze goed te kunnen bijstaan. Maar ook enige kennis van de techniek is natuurlijk belangrijk. Zodat je weet wat de mogelijkheden �n de beperkingen van de beschikbare software zijn. Bijvoorbeeld op het gebied van filtering, tijdcontrole en privacybescherming. Mijn kind online is het eerste boek in het Nederlandse taalgebied waarin internetopvoeding centraal staat, voor kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar. Alle opvoedingsaspecten worden besproken: van omgaan met schokkende beelden tot je kinderen naar bed krijgen, en van omgaan met online pesten tot het terugdraaien van ongewenste aanschaffingen.

Wil je het boek lezen?Mijn kind online in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Pardoen. Lezen Mijn kind online Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN