Bloesemtherapie

Bloesemtherapie - Nathalie Kuilder | Stml-tunisie.org

...ele blokkades op te heffen of te verzachten ... Bach bloesemtherapie voor dieren - CIVAS Opleidingen ... . Emoties worden heel vaak verstopt, onderdrukt, weggedrukt. Rosmarijne heeft me mede met homeopathie en bloesemtherapie verder geholpen. Ze weet op een luchtige manier de homeopathie toe te passen, maar het werkt echt! Ik kan beter bij mezelf blijven, nee zeggen en mijn grenzen aangeven. Hierdoor kan ik beter ja zeggen tegen de fijnere dingen in het leven. Ik ervaar meer ruimte. Het stroomt weer b ... Bach bloesem therapie - Star Remedies ... . Ik ervaar meer ruimte. Het stroomt weer beter! Een huilbaby? Niet fijn voor jezelf maar evenmin voor de baby. Geef je huilbaby rust met Bach Bloesem mix 90. Bach bloesems, 100% Natuurlijk. Gratis advies! Arcana Opleidingen - Cursus Bachbloesemtherapie. In de cursus Bachbloesemtherapie gaan we diepgaand in op het beeld dat ieder Bachbloesem schetst. Bach bloesemtherapie voor dieren maakt in essentie gebruik van dezelfde geneeskrachtige eigenschappen die de Bachremedies voor mensen hebben. U moet als dierenbehandelaar echter wel voldoende kennis hebben van de specifieke werking van bloesemremedies op dieren....

INFORMATIE

AUTEUR
Nathalie Kuilder
DIMENSIE
3,42 MB
BESTANDSNAAM
Bloesemtherapie.pdf

OMSCHRIJVING

Ontdek de positieve kwaliteiten van bloesemtherapie en hoe deze ervoor zorgen dat uw gezondheid en welzijn optimaal zijn. Kies uit meer dan 25 bloesemtherapieën vanuit de hele wereld, waaronder remedies uit de Australische wildernis, de Amazone, Egypte, China, India, Centraal-Azië, Groot-Brittannië en de VS. Leer hoe u de krachtige therapie van bloemenextracten dient te gebruiken met remedies, crèmes en verstuivers.

Wil je het boek lezen?Bloesemtherapie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nathalie Kuilder. Lezen Bloesemtherapie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN