GEKKE WETTEN

GEKKE WETTEN - Paschall & Lyon | Stml-tunisie.org

...d te... Lees meer . Nieuwsbrief. Ontvang inspirerende verhalen, unieke wedstrijden en creatieve tips om je leven makkelijker te maken ... Gekke wetten in Nederland • Holland winkelt ... . Kies in de ... In de wetboeken vind je de vele rare wetten in Amerika. Eén ding is zeker: er moet iets gebeurd zijn waardoor de stad of staat het nodig achtte om er een wet voor te maken. We zetten voor jou de 30 rare wetten in Amerika op een rij. Dus pak de popcorn en bereid je voor op een heel stel what-the-fuck-momenten. Tripje naar het buitenland op de planning? Lees dit dan ff. Want voor je 't weet zit je in de bak. Omdat je je varken Napoleon hebt ... Rare wetten in Amerika: 30 pareltjes uit de wetboeken ... ... . Tripje naar het buitenland op de planning? Lees dit dan ff. Want voor je 't weet zit je in de bak. Omdat je je varken Napoleon hebt genoemd in Frankrijk. Of omdat je in Oklohama na zeven uur 's avonds met je ezel hebt gebadderd. Of… Nou ja, lees maar gewoon. En doe er je voordeel mee. In Denemar... De meest gekke wetten in Singapore. Singapore een heel schoon en veilig land. Je hoeft je geen zorgen te maken over criminaliteit. Die is er namelijk bijna niet, ze hebben het laagste cijfer geweldsdelicten ter wereld. Ze hebben wel een paar hele gekke wetten. Zo gek dat ze bijna grappig zijn. Als je op vakantie bent, sta je eigenlijk nauwelijks stil bij het feit dat bijvoorbeeld het kauwen van een kauwgompje op straat je een fikse boete kan opleveren. 's Lands wetten zijn immers niet… 10 opvallende Franse wetten en regels. Nederlanders steken nogal eens de draak met Franse bureaucratie. Veel te veel regels, zo streng en onpraktisch in onze ogen. Maar aan sommige van deze wetten zou Nederland best een voorbeeld kunnen nemen (zoals 1, 3 en 7)! 1. Franse supermarkten mogen geen eten weggooien De vader van Henry is gek op klokken. ... Abonneer je nu voor nog meer van je favoriete Nickelodeon-series, zoals Game Shakers, Sp ... Gekke wetten! | Nickelodeon Nederlands Nickelodeon ... Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een wet voor, maar in sommige landen en gebieden zijn deze wetten wel heel gek, raar en vreemd. Vandaag deel ik een lading gekke en rare wetten! Wilt u ondernemen in Polen? Ga goed voorbereid aan de slag. Verdiep u in de markt: hoe werkt export naar Polen en hoe vindt u een betrouwbare zakenpartner? Gelukkig staat u niet alleen. RVO.nl helpt u met uw internationale ambities. Top 20 van gekke wetten en regels: Het is verboden om dood te gaan. (Falciano del Massico, Italië) Het is als tandarts verboden om te dansen tijdens de uitoefening van je beroep. (New York, VS) Het is verboden om na 19.00 uur met een ezel in bad te gaan. (Oklahoma, VS) gastbijdrage De 10 meest bizarre Belgische wetten die wél echt bestaan En de Belgische vlag, hij wappert fier voort. Beeld Jonas Lampens. De Belgische wetgeving is soms heerlijk absurd. Rambam is in de ban van vreemde wetten. We hebbe...

INFORMATIE

AUTEUR
Paschall & Lyon
DIMENSIE
12,91 MB
BESTANDSNAAM
GEKKE WETTEN.pdf

OMSCHRIJVING

Gekke WellenWERELDWIJDE WETTELIJKE WAANZINsoms krijgen we de indruk dat zo ongeveer allesbij wet geregeld is. Dat de overheid eropuit lijkt ons met zo veel mogelijk wetjes en regeltjes het leven zuur te maken. Is er nog hoop? Vermoedelijk niet. Troost wel - want het kan nog erger! Wie in Minnesota heren- en damesondergoed naast elkaar aan de waslijn hangt, loopt gerede kans met de sterke arm in aanraking te komen. Op Madagaskar is het zwangere vrouwen bij wet verboden om een hoed te dragen. En in de Amerikaanse staat Wisconsin werd nog maar enkele jaren geleden een olifant gearresteerd op verdenking van moord.

Wil je het boek lezen?GEKKE WETTEN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paschall & Lyon. Lezen GEKKE WETTEN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN