Zoete kinderen eten geen suiker

Zoete kinderen eten geen suiker - Ionica Smeets | Stml-tunisie.org

... kind alles lust, of het nou echt goed is voor kinderen om zich te vervelen en zoals de titel zegt: of kinderen nou echt druk worden ... Zoete kinderen eten geen suiker by Ionica Smeets ... ... Zoete kinderen eten geen suiker. Als een wetenschapper kinderen krijgt. Hoogleraar Wetenschapscommunicatie Ionica Smeets werd moeder en ontdekte dat de meeste 'experts' gewoon bakerpraatjes uitkramen. Ze haalde de wetenschap erbij. [Interview] Ze zijn niet aan te slepen, de opvoedboeken. In 'Zoete kinderen eten geen suiker' ontkracht Ionica Smeets fabeltjes over zwangerschap en opvoeding aan de hand van de wetenschap ... Boekrecensie: zoete kinderen eten geen suiker ... ... . In 'Zoete kinderen eten geen suiker' ontkracht Ionica Smeets fabeltjes over zwangerschap en opvoeding aan de hand van de wetenschap. Zodat je met een gerust hart zwanger naar de sauna kunt, je baby eenvoudig bloemkool leert eten, je dreumes zijn speen nog niet hoeft af te staan en je kleuter lekker vies kan worden. Misschien is het nuchtere 'Zoete kinderen eten geen suiker' wel het beste kraamcadeau dat je kunt kopen. Want in feite is er eigenlijk maar één ding dat jonge ouders die geteisterd worden door hormonen, een chronisch slaaptekort en allerlei betweterige adviseurs werkelijk nodig hebben: een beetje houvast. Suiker of sucrose is een zoete stof, die van nature voorkomt in voedingsmiddelen zoals in fruit, maïs, suikerriet, rijst, tarwe en aardappelen. Suiker behoort tot de koolhydraten. Te veel suiker eten kan bijdragen aan het ontstaan van overgewicht. Kinderen eten gemiddeld 79 gram groente per dag en ruim 100 gram fruit per dag ... bevatten suiker. Kinderen houden vaak van de zoete smaak. ... één uur voor het tandenpoetsen geen zure producten eten of drinken en geen voeding of dranken na het laatste tandenpoetsen of mee naar bed nemen. Advies: niet te veel suiker voor je kind. Kinderen zitten wat vrije suikers betreft al vrij snel aan hun dagelijkse maximum. Kinderen van 7 of 8 jaar die op een kinderfeestje een glas cola drinken, hebben al meer dan 6 suikerklontjes binnen, terwijl ze er per dag nog geen 9 mogen. In dit artikel beschrijf ik een koolhydraatarm dieet dat al duizenden mensen succesvol heeft geholpen bij het afvallen (zonder weer terug te jojo-en!) Het koolhydraatarm dieet is het meest effectieve, gezonde en makkelijkst vol te houden dieet dat er bestaat [1]. Sterker nog, eigenlijk is het helemaal geen dieet, maar een heerlijk eetpatroon. Je hoeft jezelf dus niet uit te hongeren om af te ... Bestel Zoete kinderen eten geen suiker hier. Zoete kinderen eten geen suiker - Ionica Smeets, Uitgeverij Nieuwezijds, ISBN 978-90-5712-467-9. Lees ook: Review: De melkfabriek - Sofie van den Enk en Eva Munnik. Oei ik groei, onmisbaar in je boekenkast. Een kind heb je niet voor je straf, toch? Zoete drankjes zonder suiker. In sommige pakjes drinken zit geen suiker, maar ze smaken wel zoet. Op de verpakking staan dan termen als 'light', '0% suiker' o...

INFORMATIE

AUTEUR
Ionica Smeets
DIMENSIE
6,88 MB
BESTANDSNAAM
Zoete kinderen eten geen suiker.pdf

OMSCHRIJVING

Over zwanger zijn bestaan hardnekkige mythes en doen veel bakerpraatjes de ronde. En als kersverse ouder krijg je van alle kanten ongevraagd goedbedoeld advies over verzorging en opvoeding. Als zoveel mensen iets beweren, zal het wel waar zijn - of toch niet? Van borstvoeding geven raak je je zwangerschapskilo's extra snel kwijt · Televisiekijken maakt kinderen lui, dik en dom · Straf krijgen is niet goed voor kinderen · Mozart luisteren tijdens je zwangerschap maakt je baby slimmer In Zoete kinderen eten geen suiker ontkracht Ionica Smeets fabeltjes over zwangerschap en opvoeding aan de hand van de wetenschap. Zodat je met een gerust hart zwanger naar de sauna kunt, je baby eenvoudig bloemkool leert eten, je dreumes zijn speen nog niet hoeft af te staan en je kleuter lekker vies kan worden. Ionica Smeets is hoogleraar wetenschapscommunicatie aan de Universiteit Leiden en moeder van Tex en Rifka. Eerder verschenen van haar Het exacte verhaal en Ik was altijd heel slecht in wiskunde (met Jeanine Daems). Ze schrijft columns in de Volkskrant en Kek Mama.

Wil je het boek lezen?Zoete kinderen eten geen suiker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ionica Smeets. Lezen Zoete kinderen eten geen suiker Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN