Harry Bosch 1 - Tunnelrat

Harry Bosch 1 - Tunnelrat - Michael Connelly | Stml-tunisie.org

...de rioolbuis bij de Mulholland-dam raakt rechercheur Harry Bosch persoonlijk ... Bertiebo: Tunnelrat ... . De dode man was zijn mede-'tunnelrat' in Vietnam en vocht samen met hem in een nachtmerrieachtige ondergrondse oorlog. Nu wordt Bosch gedwongen de horror van 'Nam' opnieuw te beleven. Michael Connelly (Philadelphia, 21 juli 1956) is een Amerikaanse schrijver van thrillers.. Biografie. Michael Connelly wist al op jonge leeftijd dat hij schrijver wilde worden; hij was een grote fan van de boeken van Raymond Chandler.Hij ging journalistiek studeren aan de universiteit van Florida en koos 'cr ... bol.com | Harry Bosch 1 - Tunnelrat (ebook), Michael ... ... .Hij ging journalistiek studeren aan de universiteit van Florida en koos 'creatief schrijven' als bijvak. Na zijn afstuderen in 1980 werkte hij als ... Tunnelrat (Harry Bosch Book 1) (Dutch Edition) eBook: M Connelly, Renée Milders Dowden: Amazon.co.uk: Kindle Store Deze tweede collectie Harry Bosch-verhalen is alleen verkrijgbaar als eBook. In 'Moordvent' blijkt de zelfmoord van een jonge actrice veel sinisterder dan die in eerste instantie leek. In 'Cielo Azul' wordt Bosch achtervolgd door een lang geleden gesloten zaak: de moord op een nooit geïdentificeerd tienermeisje. Terwijl haar moordenaar wacht op zijn executie probeert Bosch voor de laatste ... In Tunnelrat wordt een dode man ontdekt in een rioolbuis. De dode blijkt Billy Meadows te zijn, een mede-'tunnelrat' van Harry Bosch in Vietnam. Samen vochten ze in een afschuwelijke ondergrondse oorlog. En Harry Bosch die de zaak moet onderzoeken moet weer, net als toen in Vietnam, zien te overleven....

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Connelly
DIMENSIE
10,68 MB
BESTANDSNAAM
Harry Bosch 1 - Tunnelrat.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Harry Bosch. Het lijk in de rioolbuis bij de Mulholland-dam raakt rechercheur Harry Bosch persoonlijk. De dode man was zijn mede-'tunnelrat' in Vietnam en vocht samen met hem in een nachtmerrieachtige ondergrondse oorlog. Nu wordt Bosch gedwongen de horror van 'Nam' opnieuw te beleven. Met een mysterieuze maar verleidelijke FBI-agente als partner en vijanden in zijn eigen afdeling, speurt Bosch naar een moordenaar wiens ware gezicht hem zal choqueren, en zal hij een hartverscheurende keuze moeten maken tussen recht en wraak.

Wil je het boek lezen?Harry Bosch 1 - Tunnelrat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Connelly. Lezen Harry Bosch 1 - Tunnelrat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN