Heron-reeks - Exact communiceren

Heron-reeks - Exact communiceren - R. van der Laan | Stml-tunisie.org

...iceren 9789491764202 Koop dit studieboek op bookmatch ... Hét veilige en snelle Cloud Platform die met je ... - Exact ... .nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Geen risico met vooraf betalen want wi Heron-reeks HBO. Dr. R. van der Laan, Dr. T. Ammerlaan Dit boek is een vertaling in het Engels van de 4e druk van het boek Exact communiceren. This handbook aims at students at high schools, tertiary technical and scientific institutes, to help them in their written and oral communication on Life Science topics. Nieuwsbrief Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we ... Heron-reeks - Exact communiceren | 9789491764202 ... ... . Nieuwsbrief Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van nieuwe partijen, vers van onze inkoop. Heron-reeks 123 Uitgever . Bohn Stafleu van Loghum 25 Syntax Media 20 Druk . 1 35 2 23 ... INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 5,40 MB BESTANDSNAAM Evangelie Van Thomas.pdf PUBLICEER DATUM januari 9999 SCHRIJVER P.G. van Oyen ISBN 9789076392325 Voor Exact Globe, Synergy, AEC en Financials klanten bieden we verschillende levels van support, variërend van Business tot Premium Plus. Ongeacht je support contract hebben alle klanten toegang tot de Customer Portal, met inzicht in facturen & licenties, uitgebreide productinformatie en natuurlijk de laatste product updates. Voor de software Exact Globe, Synergy, Financials laat Exact vergelijkbaar met Exact Online een onafhankelijke audit en pentesten uitvoeren. De audit heeft geresulteerd in een onafhankelijke assurance verklaring (ISAE 3402). De hosting van Exact Globe, Synergy, Financials en Business Software op de Exact Cloud verzorgt Exact Cloud Services (het voormalige Parentix, onderdeel van Exact)....

INFORMATIE

AUTEUR
R. van der Laan
DIMENSIE
4,96 MB
BESTANDSNAAM
Heron-reeks - Exact communiceren.pdf

OMSCHRIJVING

Heron-reeks - Exact communiceren 5e druk is een boek van R. van der Laan uitgegeven bij Syntax Media. ISBN 9789077423578 Dit boek is samengesteld voor studenten van het middelbaar, hoger technische en wetenschappelijk onderwijs om als leidraad te dienen bij schriftelijke en mondeling communicatie over natuurwetenschappelijk onderzoek. Bij het uitvoeren van natuurwetenschappelijk werk speelt de communicatie een belangrijke rol. Er is dan ook een duidelijke vraag vanuit het beroepenveld om de studenten de vaardigheid van effectieve communicatie bij te brengen. In dit boek hebben we enkele richtlijnen opgenomen om dit mogelijk te maken. Gekozen is voor een indeling in schriftelijke en mondelinge communicatie. Dit boek draagt leerstof aan voor de nieuwe MBO-beroepscompetentieprofielen.

Wil je het boek lezen?Heron-reeks - Exact communiceren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. van der Laan. Lezen Heron-reeks - Exact communiceren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN