Hoe gebruik ik nieuwe media bij communicatie

Hoe gebruik ik nieuwe media bij communicatie - M. Waardenburg | Stml-tunisie.org

...elordiploma niet voor 1 ... Bij het ontwikkelen van cross media communicatie of een marketingstrategie gaat het om een combinatie van: Met wie willen we communiceren: klant, doelgroep of persona? Hoe ziet de journey van een klant, doelgroep of persona er dan uit? Wat is het proces waarin de besluitvorming plaatsvindt? In 2017 zal de social media analist het steeds moeilijker krijgen: dark social zal toenemen, nieuwe social media platforms stellen bar weinig statistieken beschikbaar en ook externe tools zijn beperkt omdat die niet bij de data kunnen en ook social media monitoringtools bieden steeds minder uitkomst ... Browse op Specialisatie "Nieuwe media, taal en communicatie" ... ." Huib Koeleman schetst de mogelijkheden en grenzen van nieuwe media bij de interne communicatie in organisaties. In 'Twitteren op je werk - en andere mogelijkheden van social media voor interne communicatie' neemt hij ons mee in zijn duik in een spraakmakend nieuw medium en de wondere wereld van nieuwe communicatietechnieken. Want hoe je het ook wendt of keert en denk je het alleen te delen met je vrienden, je deelt het in feite met alles en iedereen die een kijkje neemt op jou profiel. In dit artikel wil ik je graag 3 risico's vertellen waar je op moet letten bij het gebruik van social media. 1. Ook je toekoms ... Communicatie en media - CMI Books ... ." Huib Koeleman schetst de mogelijkheden en grenzen van nieuwe media bij de interne communicatie in organisaties. In 'Twitteren op je werk - en andere mogelijkheden van social media voor interne communicatie' neemt hij ons mee in zijn duik in een spraakmakend nieuw medium en de wondere wereld van nieuwe communicatietechnieken. Want hoe je het ook wendt of keert en denk je het alleen te delen met je vrienden, je deelt het in feite met alles en iedereen die een kijkje neemt op jou profiel. In dit artikel wil ik je graag 3 risico's vertellen waar je op moet letten bij het gebruik van social media. 1. Ook je toekomstige baas kijkt soms mee Ervaringen van werknemers bij het gebruik van een virtual community of practice: communicatie, werkdruk, productiviteit en techno-stress. Quaijtaal, T.C.J. ( 2016-08-15 ) Master Communicatie- en informatiewetenschappen...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Waardenburg
DIMENSIE
8,5 MB
BESTANDSNAAM
Hoe gebruik ik nieuwe media bij communicatie.pdf

OMSCHRIJVING

Dit Communicatiememo gaat over het gebruik van nieuwe media en kanalen in de communicatie. Als communicatieprofessionals hebben we met elkaar soms de neiging om heel lang vast te houden aan de oude, vertrouwde middelen om onze doelgroepen te bereiken. Met als gevolg dat de 'techneuten' met de initiatieven komen! Hoeveel websites zijn in het verleden niet door de ICT-afdeling geïnitieerd? Met weblogs gaat het dezelfde kant op.Als communicatieprofessionals wijten wij onze achterstand vaak aan het gebrek aan technische kennis. Ten onrechte! Het gaat er helemaal niet om dat we alle technische details kennen en de nieuwe media zelfstandig kunnen implementeren. Daar hebben we onze ICT collega's voor. Maar wat we wel moeten weten, is wat er technische mogelijk is. Welke toepassingen er bestaan en wat we ermee kunnen. We moeten vooral de vinger aan de pols houden als het gaat om de gebruiksmogelijkheden.

Wil je het boek lezen?Hoe gebruik ik nieuwe media bij communicatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Waardenburg. Lezen Hoe gebruik ik nieuwe media bij communicatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN