Boom basics - Staatsrecht

Boom basics - Staatsrecht - A.W. Heringa | Stml-tunisie.org

...untsgewijze uitleg en de sprekende voorbeelden kom je direct tot de kern van de zaak ... Boom Basics Boom Basics Staatsrecht door A.W. Heringa ... . i inleiding algemeen aanvaard is dat het en bestuursrecht geldt als rechtsgebied. desalniettemin worden het staatsrecht en het bestuursrecht in deze reeks in. Aanmelden Registreren; Verbergen. Boom Basic bestuursrecht. boombasic. Universiteit / hogeschool. Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vak. Formeel Bestuursrecht. Academisch jaar. 2015/2016 ... 9789462367340 Boom Basics Staatsrecht koop je vanaf ... Staatsrecht (Boom Basics) eBook: Heringa, A.W., Hartlief ... ... . Academisch jaar. 2015/2016 ... 9789462367340 Boom Basics Staatsrecht koop je vanaf 11.97 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig, geen énkel risico. Altijd korting op je studieboeken De Boom Basics geven je snel inzicht in een rechtsgebied. Door de duidelijke schema's, de puntsgewijze uitleg en de sprekende voorbeelden kom je direct tot de kern van de zaak. Perfect voor tentamenvoorbereiding of een snelle opfrissing van je kennis! De Boom Basics zijn bestemd voor studenten die een juridische opleiding volgen aan een universiteit of hogeschool. De Boom Basics geven je snel inzicht in een rechtsgebied. Door de duidelijke schema s, de puntsgewijze uitleg en de sprekende voorbeelden kom je direct tot de kern van de zaak. De Boom Basics zijn bestemd voor studenten die een juridische opleiding volgen aan een universiteit of hogeschool. Boom Basics Staatsrecht LET OP: In september 2020 verschijnt de nieuwe druk. Meer informatie >De Boom Basics geven je snel inzicht in een rechtsgebied. Door de duidelijke schema's, de puntsgewijze uitleg en de sprekende voorbeelden kom je direct tot de kern van de zaak. De Boom Basics bieden snel inzicht in een rechtsgebied. De schema's en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. De Boom Basics zijn het startpunt voor juridische kennis! Dit deeltje biedt de student een ideale mogelijkheid om snel inzicht te krijgen in het socialezekerheidsrecht.Alle delen van de Boom Basics zijn nu ook online te raadplegen op www.boombasics.nl....

INFORMATIE

AUTEUR
A.W. Heringa
DIMENSIE
4,42 MB
BESTANDSNAAM
Boom basics - Staatsrecht.pdf

OMSCHRIJVING

De Boom Basics geven je snel inzicht in een rechtsgebied. Door de duidelijke schema's, de puntsgewijze uitleg en de sprekende voorbeelden kom je direct tot de kern van de zaak. Perfect voor tentamenvoorbereiding of een snelle opfrissing van je kennis!De Boom Basics zijn bestemd voor studenten die een juridische opleiding volgen aan een universiteit of hogeschool.

Wil je het boek lezen?Boom basics - Staatsrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.W. Heringa. Lezen Boom basics - Staatsrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN