Leercoaching in het beroepsonderwijs begeleider

Leercoaching in het beroepsonderwijs begeleider - Jette van der Hoeven | Stml-tunisie.org

...entenreeks - Leercoaching in het beroepsonderwijs 1 en 2 (Paperback) ... De Beweegapp: voor begeleiders van ... - Boom beroepsonderwijs ... . Hoe leer je je beroep steeds beter uit te oefenen?Hoe leer je daarbij steeds... Jette van der Hoeven Leercoaching in het beroepsonderwijs 3 & 4. een kapstok voor competentiegericht leren en ontwikkelen. Gedrukt boek . Studie- en werkboek op mbo-niveau. Genre Non-Fictie Onderwerpen De intern begeleider van de school van ons kind is ongefundeerd nogal dwingend over bepaalde hulpverlening.Onze huisarts geeft zelf aan dat het nogal eens voorkomt dat Intern ... Leercoaching, kapstok voor competentiegericht leren en ... ... .Onze huisarts geeft zelf aan dat het nogal eens voorkomt dat Intern Begeleiders van scholen te snel en teveel doorverwijzen naar bv Yorneo.Graag willen wij onnodige medicalisering en problematisering voorkomen.Onze huisarts geeft aan niet mee te werken aan de drang van de Intern ... Beroepsonderwijs. Advies en begeleiding beroepsonderwijs. Wij ondersteunen scholen in het hele land met expertise op verschillende vakgebieden. ... Met leercoaching studenten begeleiden naar meer eigenaarschap en zelfregulerend leren. Meer over de leercoach. Maatwerk. Het MBO maakt zich op voor het competentiegericht opleiden. De opdracht voor het MBO is beroeps-, leer- en burgerschapscompetenties aan te leren waardoor de deelnemer wordt voorbereid op het succesvol functioneren in een beroep en in de maatschappij en een leven lang te blijven en te willen leren. Leercoaching, als kapstok voor competentiegericht leren en ontwikkelen kan hieraan een goede ... Het kan altijd beter! De makers laten weten het als een uitdaging te zien om steeds met nieuwe activiteiten te komen en bestaande activiteiten worden nooit als 'klaar' beschouwd. Ze nodigen jou als docent of begeleider uit om mee te denken en de website verder te verfraaien en uit te breiden. Werk je met vluchtelingen en benieuwd naar de app?...

INFORMATIE

AUTEUR
Jette van der Hoeven
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Leercoaching in het beroepsonderwijs begeleider.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe kun je jezelf ontwikkelen tot een competente begeleider/coach en daarbij deelnemers begeleiden in wat zij kunnen, willen, doen en presteren? Hoe kun je die ontwikkeling voor jezelf meten? Hoe kun je je eigen weg vinden om te leren en te ontwikkelen vanuit wat je belangrijk vindt? Met behulp van Leercoaching kunnen begeleiders van beroepsopleidingen de antwoorden op deze wezenlijke vragen zelf achterhalen. Jette van der Hoeven biedt een model aan dat helpt effectieve leerprocessen te ontwikkelen en het 'leren' een vaste plek in de dagelijkse werkzaamheden te geven. De auteur geeft begeleiders inzicht in de manier waarop zij leren en waarop zij deelnemers aan een beroepsopleiding in het leren kunnen begeleiden. Begeleiders kunnen zelf aan de slag om aan de hand van hun persoonlijke vaardigheden en wensen een professioneel ontwikkelingsplan op te stellen en uit te voeren vanuit: doelen stellen, oriënteren en plannen, uitvoeren en evalueren. Zij kunnen effectieve feedback aan deelnemers geven, maar ook effectieve feedback van deelnemers terug verwachten. Van en met elkaar leren en hierin je eigen weg zoeken vormt de rode draad in Leercoaching. De uitgave Leercoaching bestaat uit een boek en een cd-rom. In het boek staan kort de onderdelen beschreven waaruit het model is opgebouwd. De opdrachten in het boek verwijzen naar de cd-rom, die aanvullende informatie, interactieve werkbladen, formulieren en tests biedt. De begeleider kan samen met zijn deelnemer direct aan de slag, te beginnen met de leerstijlentest, die onderzoekt welke leerstijl het best bij de deelnemer past. Begeleiders kunnen het model gebruiken om zichzelf te ontwikkelen. Voorts kunnen zij het gebruiken om deelnemers te begeleiden in leren en ontwikkelen.

Wil je het boek lezen?Leercoaching in het beroepsonderwijs begeleider in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jette van der Hoeven. Lezen Leercoaching in het beroepsonderwijs begeleider Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN