Hard gras / 70

Hard gras / 70 - H. Spaan | Stml-tunisie.org

...bby Haarms, een schrijnend en pijnlijk.. ... Abonnement - Hard gras ... . Hard Gras 70 - PEP, de zoon van God. Pep Guardiola. FC Barcelona. Hard Gras 70 - PEP, de zoon van God. Pep Guardiola. FC Barcelona. Hard gras abonnement. Sluit een jaarabonnement af op Hard gras en ontvang €10,- korting op het eerste jaar.Je betaalt slechts €51,50 voor zes nummers van Hard gras.. Je kunt ook kiezen voor het welkomstcadeau Ik, Zlatan of Aartsrivalen. Ook is het mogelijk een proefabonnemen ... bol.com | Hard gras 128 - oktober 2019, Tijdschrift Hard ... ... . Ook is het mogelijk een proefabonnement van twee of vier nummers af te sluiten. Hard gras bestaat 25 jaar! In deze jubileumeditie blikken Henk, Hugo en Matthijs terug op de inhoud van Hard gras 1 en ze kijken vooruit naar een toekomst waarin de kwaliteit van schrijven over voetbal nog altijd de hoofdrol speelt. Hard gras is een literair voetbaltijdschrift dat is opgericht in september 1994 door Henk Spaan en Matthijs van Nieuwkerk. In 2005 is deze hoofdredactie uitgebreid met Hugo Borst. Aanvankelijk werd het tijdschrift vier keer per jaar u...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Spaan
DIMENSIE
4,41 MB
BESTANDSNAAM
Hard gras / 70.pdf

OMSCHRIJVING

In de nieuwste Hard gras onder andere: Mark van den Heuvel over het verdriet van Bobby Haarms, een schrijnend en pijnlijk verslag van een toenemend menselijk tekort in het zicht van de dood. En Edwin Winkels ging op zoek naar het geheim van Guardiola. Ondanks een strategisch stilzwijgen van de Barcelonacoach, wist Winkels de kern te benaderen. Hij wijst op de verwantschap tussen Guardiola en Bielsa, de voormalige bondscoach van Argentinië, nu van Chili. Exclusief voor Hard gras praatte Marcela Mora y Araujo urenlang met Juan Veron, 'Seba', die onlangs op 34-jarige leeftijd werd uitgeroepen tot de beste speler van Zuid-Amerika.En nog veel meer. Kortom: kopen en lezen dit nummer!

Wil je het boek lezen?Hard gras / 70 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Spaan. Lezen Hard gras / 70 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN