Stoppen met vlees

Stoppen met vlees - Robert Bridgeman | Stml-tunisie.org

...udie aangetoond dat deze het risico op het krijgen van diabetes type 2 verhoogd ... 'Als wij stoppen met vlees eten, stopt de ontbossing ... ... . In de bevolking van Adventisten, hebben alleseters een verdubbeling van kans om diabetes te krijgen, vergeleken met vegetariers, wat ook het verschil in lichaamsgewicht verklaart. Het verhaal. Het verhaal voor zowel documentaire als het boek begint met Robert Bridgeman die in 2015 zeven jaar vegetariër is. De auteur/ coach is uit ideële redenen omgeslagen van supercarnivoor naar vegetariër, maar weet niet van de hoed en de rand. In de discussie over klimaatverandering speelt vlees een belangrijke rol. Het ... Stoppen met vlees eten is niet beter voor het milieu ... . In de discussie over klimaatverandering speelt vlees een belangrijke rol. Het beste wat je voor de aarde kunt doen, zeggen sommigen, is stoppen met vlees eten. Wat als we dat ook echt zouden doen? Ruth Leysner - Activism on the Road - Wij van Stoppen met Vlees kwamen het slachthuis helaas nog niet binnen. Ruth kwam wel een slachthuis binnen en vertelde ons precies wat ze zag en voelde toen ze daar was. Door de ogen van Ruth konden we toch een gevoel krijgen van hoe het eraan toe […] Lees verder Dat we maar moeilijk afscheid kunnen nemen van ons lapje vlees, merkt ook Eline Cordie. "Ik ben al een paar jaar flexitariër. Ik zou graag willen stoppen met vlees eten, want alles wijst erop dat ... 'Als wij stoppen met vlees eten, stopt de ontbossing' interview De beste manier om onze planeet te redden is minder vlees eten, betoogt bestsellerauteur Jonathan Safran Foer in zijn nieuwe ... Gevolgen van vlees eten voor de mens Mensen die dagelijks veel vleeswaren en rood vlees eten, lopen een verhoogde kans (tot wel 50%) op, op dikke darmkanker. Bij het eten van een dagelijks stukje vlees zijn de gevolgen wat minder, maar ook nog aanzienlijk. In Nederland behoort darmkanker tot de top drie meest voorkomende ziektes. Van 11 t/m 17 maart is het de 'Nationale week zonder vlees'. Door één week geen vlees te eten doe je echt al veel goeds voor...

INFORMATIE

AUTEUR
Robert Bridgeman
DIMENSIE
3,30 MB
BESTANDSNAAM
Stoppen met vlees.pdf

OMSCHRIJVING

"Stoppen met vlees 1e druk is een boek van Robert Bridgeman uitgegeven bij Nieuw Amsterdam. ISBN 9789046823620 Een eerlijk verhaal over de productie en consumptie van vleesVerontrustende berichten over de productie en consumptie van vlees zijn aan de orde van de dag. En na het paardenvleesschandaal in 2013 en de 20.000 varkens die gruwelijk verbrandden in een megastal in Gelderland, zetten steeds meer Nederlanders hun vraagtekens bij het product vlees. Toch blijven we het massaal eten; waarom doen we dat? Dit boek gaat over de toekomst van ons voedsel, gezondheid, milieu en dierenwelzijn. Robert Bridgeman gaat in Stoppen met vlees op zoek naar het antwoord en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor wie wil minderen of stoppen met het eten van vlees.""Vlees eten is het nieuwe roken.' Guido Weijers, cabaretier""Dit boek toont op overtuigende wijze aan dat """"het vlees van de toekomst'' plantaardig zal zijn.' Jaap Korteweg,De Vegetarische Slager""Ik ben al 35 jaar vegetariër maar was ik het niet, dan zou dit boek me over de streep trekken.' Henny Huisman""Kun je in deze tijd nog vlees eten?' Zo eerlijk mogelijk probeert Robert Bridgeman een antwoord te vinden.' Yvonne KroonenbergRober Bridgeman was zeven jaar vegetariër toen hij in 2015 besloot een onderzoek te starten naar de effecten van de vleesconsumptie in Nederland om voor eens en voor altijd helder te krijgen wat er nu precies gebeurt. Robert isschrijver, documentairemaker, spreker, coach, echtgenoot en vader van drie."

Wil je het boek lezen?Stoppen met vlees in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert Bridgeman. Lezen Stoppen met vlees Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN