Ontferm u over ons

Ontferm u over ons - Aad Goedhart | Stml-tunisie.org

...r ons, kom en heel ons land. Reinig met uw vuur, raak ons nu aan ... ontferm u - Vertaling naar Frans - voorbeelden Nederlands ... ... . Wij buigen neer en roepen tot U, Heer, o, Heer ontferm U over ons. O, Heer ontferm U over ons. Informatie over dit lied. Bundel Opwekking Kerk van uitvoering Sint-Vituskerk Plaats van uitvoering Hilversum Dirigent Martin Zonnenberg Aad Goedhart heeft met 'Ontferm u over ons' een spannende thriller neergezet. De schrijfstijl van deze thriller is anders dan we gewend zijn, rauw en direct taalgebruik, maar dat past zeker bij het verhaal. Het boek leest daardoor niet minder prettig, maar menig lezer ... Heer ontferm U over ons - Kyrie - Lied en tekst ... ... . Het boek leest daardoor niet minder prettig, maar menig lezer zal toch wel even moeten slikken. Christus, ontferm u over ons. — Gezegend zijt Gij, God, Heer van al wat leeft. Uit uw milde hand hebben wij deze gaven ontvangen. — Raak ons met het vuur van uw Geest en breng ons elkaar nabij. — God, onze Vader, wij danken U met heel ons hart, want Gij hebt ons tot leven geroepen, Gij hebt ons bestemd voor het geluk in Jezus, uw Zoon ... Heer ontferm U over ons. In ons midden, in ons bidden. Uw ontferming die ons drijft, wekt in ons bewogenheid. Heer, laat ons méér een dienaar zijn, voor allen die behoeftig, arm en kwetsbaar zijn. met hartstocht voor gerechtigheid, met daden van barmhartigheid. Heer zie ook ons bewogen aan, waar wij tastend, zoekend door het leven gaan. buigen wij voor U. Heel Uw werk, door ons vertreden, klaagt ons, mensheid aan bij U. Heer ontferm U over ons, die schuldig vo...

INFORMATIE

AUTEUR
Aad Goedhart
DIMENSIE
11,85 MB
BESTANDSNAAM
Ontferm u over ons.pdf

OMSCHRIJVING

Op een dag wordt de ervaren jeugdhulpverlener Frank Maes met de woede geconfronteerd van een voormalig cliënt. Op dat moment worden de schuldgevoelens van Frank weer opgerakeld: is binnen de kinderbescherming het middel uithuisplaatsing niet erger dan de kwaal? En zo ja, hoeveel kinderen heeft hij dan gedurende zijn carrière in het ongeluk gestort? Als er slachtoffers vallen en Franks dochtertje verdwijnt, maakt de gefrustreerde politie-inspecteur Simoskie zijn opwachting en komt het leven van Frank onder hoge druk te staan. Hij moet alle zeilen bijzetten om zijn dochtertje te redden uit handen van een nietsontziende psychopaat, en het ergste is dat de hulp van inspecteur Simoskie anders uitpakt dan gedacht... Auteur Aad Goedhart (1957) woont in Rotterdam. Hij heeft meer dan dertig jaar als jeugdhulpverlener/gezinsvoogd bij verschillende instanties gewerkt. Aan het eind van zijn carrière besloot hij zijn twijfels over het gebruik van (vervangend) gezag binnen de justitiële jeugdhulpverlening te gebruiken voor een boek. Al schrijvende evolueerde het boek tot een thriller waarin fictie en feiten elkaar (ongemakkelijk) dicht naderen. 'Ontferm u over ons' is zijn debuut.

Wil je het boek lezen?Ontferm u over ons in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aad Goedhart. Lezen Ontferm u over ons Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN