ROB VERLINDEN'S TUINBOEK

ROB VERLINDEN'S TUINBOEK - Rob Verlinden | Stml-tunisie.org

...CLUSIEF VERZENDKOSTEN Gebruikt: mooie boek (Wonen & Tuinieren) - Te koop in Brugge Sint-Michiels Tirion natuur Rob Verlinden's tuinboek: aanleg, beplanting, onderhoud : met speciale aandacht voor vijvers en terrassen on Amazon ... Ex-man van tuingoeroe slaakt noodkreet: 'Rob, waar heb ik ... ... .com. *FREE* shipping on qualifying offers. Hij is auteur van Rob Verlindens tuinboek en de succesvolle Rob Verlinden agenda. Vanaf oktober 2005 presenteert hij bij SBS6 het ultieme make-overprogramma De Tuinruimers. De Tuinruimers was een make-overprogramma voor tuinen op de Nederlandse televisiezender SBS 6. Buy ROB VERLINDEN'S TUINBOEK (DISPLAY 10 EX.) 01 by VERLINDEN (ISBN: 9789052103846) from Amazon's Book Store. Everyday low prices ... bol.com | ROB VERLINDEN'S TUINBOEK (DISPLAY 10 EX ... ... . De Tuinruimers was een make-overprogramma voor tuinen op de Nederlandse televisiezender SBS 6. Buy ROB VERLINDEN'S TUINBOEK (DISPLAY 10 EX.) 01 by VERLINDEN (ISBN: 9789052103846) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Een scheiding is altijd pijnlijk, in het geval van Rob Verlindens ex-man Robert Weijers blijkt die verwoestend. Behoorlijk radeloos en op een plek waar hij doodongelukkig is, probeert Robert te overleven. 'We hadden beloofd voor elkaar te zorgen...' Begin dit jaar bracht Story het nieuws naar bui......

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Verlinden
DIMENSIE
10,94 MB
BESTANDSNAAM
ROB VERLINDEN'S TUINBOEK.pdf

OMSCHRIJVING

Tuinieren hoeft niet moeilijk te zijn; iedereen kan plezier beleven aan deze prettige en praktische bezigheid. Tuinieren is bovenal een kwestie van logica.Dit is het credo van de bekende tuinarchitect en tv-presentator Rob Verlinden.Zijn vindingrijke ideeën en ontwerpen zijn toepasbaar in iedere tuin.Dit tuinboek weerspiegelt de moderne en vernieuwende opvattingen van de auteur over tuinieren.In een begrijpelijke directe stijl ontvouwt Rob Verlinden zijn ideeën over onder meer: wat is tuinarchitectuur: geschiedenis, stijlen, hoe ontwerp je zelf een tuin;grondbewerking en bemesting voor de aanleg van de tuin; aanleg van terrassen en vijvers; het plaatsen van schuttingen en grondkeringen in de siertuin;de beplanting: hoe te planten, het vaste groene geraamte, de bladverliezers en bloesems, de vaste planten en hun functies in de tuin, de één, en tweejarigen, de bol, en knolgewassen;tuincomposities: met twee speciaal voor dit boek ontworpen tuinen: een geurentuin in Versailles-stijl en een witte abstracte tuin in Mondriaanstijl:onderhoud per seizoen;accessoires en ornamenten: het gebruik van tuinmeubelen en beelden;de aanleg van speciale tuinen; rozentuin, kruidentuin, kindertuin, etc.Het geheel wordt ondersteund door 180 praktische en speciaal voor dit boek gemaakte afbeeldingen in kleur en instructieve tekeningen.

Wil je het boek lezen?ROB VERLINDEN'S TUINBOEK in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Verlinden. Lezen ROB VERLINDEN'S TUINBOEK Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN