Gids voor online communicatie in de kerk

Gids voor online communicatie in de kerk - Eric van den Berg | Stml-tunisie.org

... Facebook, Twitter, kerkblad, verschillende doelgroepen ... Gids voor online communicatie in de kerk (Dutch Edition ... ... . Bestel Gids voor online communicatie in de kerk van Eric van den Berg. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Op zaterdag 18 maart 2017 is de Gids voor online communicatie in de kerk gepresenteerd op de Kerkenbeurs in Utrecht. Uitgever Pieter de Boer (Berne Media) presenteerde met trots de eerste vijf exemplaren. De presentatie was onderdeel van de masterclass Online Communicatie voor kerken. Tijdens de masterclass legde Eric van den Berg 10 geb ... Gids voor online communicatie in de kerk - Kerk-zijn online ... . Tijdens de masterclass legde Eric van den Berg 10 geboden ... Eric van den Berg Gids voor online communicatie in de kerk De meeste kerken staan 24 uur per dag open dankzij hun website of social media. Maar kerken ploeteren met de veelheid aan mogelijkheden. De website bungelt erbij. Webmasters klagen over weinig aandacht. Webredacties krijgen geen teksten toegestuurd. Kerkenraden zitten met hun handen in het Gids voor online communicatie in de kerk direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com Gids voor online communicatie in de kerk | ISBN 9789089721686 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Gids voor online communicatie in de kerk. Gids voor online communicatie in de kerk (2017) - De meeste kerken staan 24 uur per dag open dankzij hun website of sociale media. Toch ploeteren kerken met de veelheid aan mogelijkheden. E-mail, website, Instagram, Facebook, Twitter, kerkblad, verschillende doelgroepen. Eric van den Berg Gids voor online communicatie in de kerk De meeste kerken staan 24 uur per dag open dankzij hun website of social media. Maar kerken ploeteren met de veelheid aan mogelijkheden. De website bungelt erbij. Webmasters klagen over weinig aandacht. Webredacties krijgen geen teksten toegestuurd. Kerkenraden zitten met hun handen in het haar door het gebrek aan controle. Een ... De Gids voor online communicatie in de kerk helpt kerken opweg naar een overwogen en hoogwaardige inzet van online mogelijkheden. De meeste kerken staan 24 uur per dag open dankzij hun website of social media. Maar kerken ploeteren... Lees verder Eric van den Berg Gids voor online communicatie in de kerk De meeste kerken staan 24 uur per dag open dankzij hun website of social media. Maar kerken ploeteren met de veelheid aan mogelijkheden. De website bungelt erbij. Webmasters klagen over weinig a Gids voor online communicatie in de kerk De meeste kerken staan 24 uur per dag open dankzij hun website of social media. Maar kerken ploeteren met de veelheid aan mogelijkheden. De website bungelt erbij. Webmasters klagen over weinig aandacht. Webredacties krijgen geen teksten toegestuurd. Eric van den Berg Gids voor online communicatie in de kerk De meeste kerken staan 24 uur ...

INFORMATIE

AUTEUR
Eric van den Berg
DIMENSIE
8,55 MB
BESTANDSNAAM
Gids voor online communicatie in de kerk.pdf

OMSCHRIJVING

Eric van den Berg Gids voor online communicatie in de kerk De meeste kerken staan 24 uur per dag open dankzij hun website of social media. Maar kerken ploeteren met de veelheid aan mogelijkheden. De website bungelt erbij. Webmasters klagen over weinig aandacht. Webredacties krijgen geen teksten toegestuurd. Kerkenraden zitten met hun handen in het haar door het gebrek aan controle. Een strategie ontbreekt. Samenhang tussen kerkblad en website is zoek. Wat nu? Afhaken en het licht uit doen? Draai het eens om. Wat als je meer bezoekers krijgt? Wat als je bezoekers kerkganger worden? Wat als je donaties via de website binnenkrijgt? Wat als de website voor de kerk gaat werken, in plaats van andersom? Wil je dat? Met dit boek verander je je website in een magneet waar je met plezier aan werkt. Met praktische tips voor besturen, webmasters, communicatieadviseurs en pastorale krachten in christelijke organisaties. Eric van den Berg MA is online communicatie expert en veelgevraagd communicatieadviseur op het kerkelijk erf. Hij trainde en coachte meer dan 2500 kerkelijke vrijwilligers. Hij schreef 7 boeken over internet en levert vaste bijdragen voor KRO-NCRV radio.

Wil je het boek lezen?Gids voor online communicatie in de kerk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eric van den Berg. Lezen Gids voor online communicatie in de kerk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN