Top of your mind - Beslissen in een VUCA-wereld

Top of your mind - Beslissen in een VUCA-wereld - Isabelle Hoebrechts | Stml-tunisie.org

...ek van Isabelle Hoebrechts uitgegeven bij Lannoo Campus ... Beslissen in een VUCA-wereld ISBN: 9789401441919 - EMDR-shop ... . ISBN 9789401441919 ?Technologie verleidt ons continu met nieuwe beelden en berichten. Die innovatie maakt onze wereld meer dan ooit VUCA; volatile, uncertain, complex en ambiguous. De gevolgen zijn angst, stress, burn-out ... De VUCA-wereld kunnen we niet afremmen, maar de neurowetenschap bewijst dat je brein zich aan deze wereld kan aanpassen. Willen we dat bereiken, dan denken we het best altern ... Top of your mind - Beslissen in een VUCA-wereld door ... ... . Willen we dat bereiken, dan denken we het best alternatiever. Dat is het uitgangspunt van de reeks Top of your mind. Beslissen in een VUCA-wereld leert je op een bevattelijke manier je brein begrijpen en positief manipuleren. BESLISSEN VUCA WERELD IN EEN ISABELLE HOEBRECHTS / ANN CAROLINE ROYMANS LC_BW_top_of_your_mind_BW kopie.indd 3 4/04/17 11:38. LC_BW_top_of_your_mind_BW kopie.indd 4 4/04/17 11:38. INTRO 9 DEEL 1 | ken je brein 13 ONTMOET DE VIER HOOFDPERSONAGES IN JE BREIN 18 Top of your mind - Beslissen in een VUCA-wereld - Inzichtelijk en leuk Onze digitale wereld is volgende de auteurs een VUCA wereld geworden (Volatile, Uncertain, Complex, Ambigious). Het is een wereld die continu onderhevig is aan verandering. Beslissen in een VUCA wereld is de titel van zo'n recent verschenen boek. De auteurs zijn Isabel...

INFORMATIE

AUTEUR
Isabelle Hoebrechts
DIMENSIE
11,31 MB
BESTANDSNAAM
Top of your mind - Beslissen in een VUCA-wereld.pdf

OMSCHRIJVING

Top of your mind - Beslissen in een VUCA-wereld 1e druk is een boek van Isabelle Hoebrechts uitgegeven bij Lannoo Campus. ISBN 9789401441919 ?Technologie verleidt ons continu met nieuwe beelden en berichten. Die innovatie maakt onze wereld meer dan ooit VUCA; volatile, uncertain, complex en ambiguous. De gevolgen zijn angst, stress, burn-out ... Ons brein dreigt zich te verliezen in alle prikkels die steeds sneller op ons afkomen.De VUCA-wereld kunnen we niet afremmen, maar de neurowetenschap bewijst dat je brein zich aan deze wereld kan aanpassen. Willen we dat bereiken, dan denken we het best alternatiever. Dat is het uitgangspunt van de reeks Top of your mind.Beslissen in een VUCA-wereld leert je op een bevattelijke manier je brein begrijpen en positief manipuleren. Zo ontwikkel je meer veerkracht en word je opnieuw meester over je keuzes en over de manier waarop je in het leven staat.

Wil je het boek lezen?Top of your mind - Beslissen in een VUCA-wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Isabelle Hoebrechts. Lezen Top of your mind - Beslissen in een VUCA-wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN