De schoonheidssalon

De schoonheidssalon - Melba Escobar de Nogales | Stml-tunisie.org

...idssalon Elegance waar wij huidverbetering op nummer één hebben staan! Elegance is de schoonheidssalon Hellevoetsluis! Schoonheidssalon "De Eilandparel" Even tijd voor jezelf nemen, bijvoorbeeld na een drukke dag, of na een lekkere lange strandwandeling ... Schoonheidssalon De ratelaar - Nieuwegein Zuid ... . Met het zout nog op je gezicht, en het zand nog tussen je tenen is er niks lekkerder dan even helemaal te ontspannen en alles van je af te laten glijden. Schoonheidssalon Sandra de Vries is een salon aan huis en beschikt over 1 kamer. Je kan terecht voor diverse (luxe) gezichtsbehandelingen (zoals bijv. anti-aging), het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen, harsbehandelingen, lichaamsmassages en voor ... De Schoonheidsbon ... . Schoonheidssalon Sandra de Vries is een salon aan huis en beschikt over 1 kamer. Je kan terecht voor diverse (luxe) gezichtsbehandelingen (zoals bijv. anti-aging), het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen, harsbehandelingen, lichaamsmassages en voor gecertificeerde behandelingen, zoals wimperlift, one by one wimperextensions, henna brows en Russian Volume (2D-6D). Schoonheidssalon De Ratelaar is een sfeervolle en professionele salon gelegen in Nieuwegein-Zuid. De Ratelaar is een schoonheidssalon voor vrouwen en mannen om in een ontspannen sfeer een moment voor uzelf te hebben en u vakkundig te laten verzorgen....

INFORMATIE

AUTEUR
Melba Escobar de Nogales
DIMENSIE
12,3 MB
BESTANDSNAAM
De schoonheidssalon.pdf

OMSCHRIJVING

In de spannende roman "De Schoonheidssalon' van Melba Escobar verhuist Karen Valdés van Cartagena de Indias naar Bogotá, op zoek naar een beter betaalde baan als schoonheidsspecialiste – haar zoontje is bij haar moeder achtergebleven. Ze gaat aan het werk bij De Schoonheidssalon en in de intimiteit van de behandelkamer wordt ze onbedoeld en ongewild de vertrouwelinge van een psychoanalytica, een senatorsvrouw, een beroemde televisiepresentatrice, en een moeder die rouwt om haar dochters dood – hetzelfde meisje dat Karen had toevertrouwd met wie ze een afspraakje had. Informatie die Karen uiteindelijk duur komt te staan in een land voor wie de waarheid uitsluitend bestaat voor degenen die haar kunnen betalen. Trefzeker en driedimensionaal zet Escobar haar personages neer, zorgvuldig beschrijft ze de momenten van verbondenheid tussen vrouwen onderling. "De schoonheidssalon' is veel meer dan een duister, spannend verhaal.

Wil je het boek lezen?De schoonheidssalon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Melba Escobar de Nogales. Lezen De schoonheidssalon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN