Zoek & vind - Portiers

Zoek & vind - Portiers - Adriaan Poortmans | Stml-tunisie.org

...aam' of 'Datum overlijden' de gegevens in van de overledene ... zoek - WikiWoordenboek - Wiktionary ... . Staatsblad, Staatscourant en Tractatenblad worden met ingang van 1 juli 2009 als pdf-bestanden uitgegeven. De hier aangeboden pdf-bestanden van deze bladen vormen de formele bekendmakingen in de zin van de Grondwet. Europa's online auto marktplaats voor het kopen en verkopen van tweedehands auto's. Altijd 1,8 miljoen occasions online bij AutoScout24! Ik Zoek Vrienden is lid van Facebook. Word lid van Facebook om met Ik Zoek Vrienden en anderen ... Zoek huizen en appartementen te huur in Nederland [funda] ... . Word lid van Facebook om met Ik Zoek Vrienden en anderen in contact te komen. Facebook geeft mensen de kans om te delen en maakt de wereld toegankelijker. Zoek op adres naar telefoon nummer of naam. Login: Home Mijn vermelding Aanmelden Inloggen Zoek Adverteren Adressenboek Algemene voorwaarden: Gratis vermelding : Adres Naam Postcode Nummer Snel Navigeren U zoek nu in de bedrijvengids (wijzig deze door op particulier of vereniging te klikken) Ook een gratis persoonlijk ... zoek. eerste persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van zoeken. Ik zoek. gebiedende wijs van zoeken. Zoek! (bij inversie) tweede persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van zoeken. Zoek je? Gangbaarheid. Het woord zoek staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd ......

INFORMATIE

AUTEUR
Adriaan Poortmans
DIMENSIE
4,49 MB
BESTANDSNAAM
Zoek & vind - Portiers.pdf

OMSCHRIJVING

Tot 16 jaar terug was de portierswereld een schimmig gebeuren waar wapens, seks, drugs en geweld standaard bij het dagelijks bestaan leken te horen. In dit boek wordt aan de hand van het leven van een voormalig Haags portier, verteld over deze underground scène; de lezer krijgt inzage in de nachtelijke gilde van vrije jongens.Het bestaan van deze portiers leek zich op het eerste gezicht publiekelijk af te spelen, maar bestond feitelijk uit een besloten wereld. Onzichtbaar en ongrijpbaar, waar vaak werd gehandeld op het randje van het toelaatbare. Een wereld van mannen die (soms terecht) door de maatschappij werden bekeken als outlaws.Met realistische beschrijvingen (en soms grove bewoordingen) schetst de auteur een helder beeld van deze levensstijl en de heersende subcultuur, waarbij de lezer wordt meegezogen in waanzinnige, turbulente gebeurtenissen. Door de beeldende manier van schrijven, kunnen lezers het gevoel ervaren een directe toeschouwer te zijn van deze vrijgevochten manier van leven; de tijd dat portiers de outlaws waren van de uitgaanswereld.Portiers; outlaws van het nachtleven is gebaseerd op feiten en waargebeurde verhalen.Auteur Adriaan Poortmans is 51 jaar oud en opgegroeid in Den_ Haag. Zijn turbulente leven als portier heeft hijbeschreven in dit boek. Adriaan woont tegenwoordig buiten de randstad..

Wil je het boek lezen?Zoek & vind - Portiers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Adriaan Poortmans. Lezen Zoek & vind - Portiers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN