Lincoln-advocaat 6 - De interne jury

Lincoln-advocaat 6 - De interne jury - M Connelly | Stml-tunisie.org

...stituees, en hij geeft maar om één ding: de beste uitkomst voor zijn cliënten, goedschiks of kwaadschiks ... De interne jury (Lincoln-advocaat Book 6) (Dutch Edition ... ... . Geschreven bij De Lincoln-Advocaat. Mickey Haller is strafpleiter in een stad met 10 miljoen inwoners en 40 rechtbanken en gerechtshoven. Hij heeft hoge vaste lasten (2 ex-en, 1 kind, advertentiekosten in bussen en de Gouden Gids en een hypotheek van meer dan een miljoen) en veel kleine klanten, zelden een grote zaak waarbij veel uren zijn te declareren. Lincoln-advocaat 6 - De interne jury. Een Lincoln-advocaat thriller. Nederlandstalig; Paperback; 2014; Mi ... bol.com | Lincoln-advocaat 6 - De interne jury, M Connelly ... ... . Lincoln-advocaat 6 - De interne jury. Een Lincoln-advocaat thriller. Nederlandstalig; Paperback; 2014; Mickey Haller krijgt een sms: 'Bel me zsm 187'. De strafrechtcode voor moord trekt meteen zijn aandacht. Mickey ontdekt dat het… Meer. 19 99. Op voorraad. Bestel Lincoln-advocaat 6 : De interne jury eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Mickey Haller krijgt een sms: 'Bel me zsm 187'. De strafrechtcode voor moord trekt meteen zijn aandacht. Mickey ontdekt dat het slachtoffer een voormalige cliënte is, een prostitué die hij op het rechte pad heeft geholpen. Als blijkt dat ze weer terug is in LA en haar oude beroep weer heeft hervat, vermoedt Mickey dat zijn pogingen om haar destijds te helpen meer kwaad dan goed hebben ... De interne jury. Mickey Hall...

INFORMATIE

AUTEUR
M Connelly
DIMENSIE
11,63 MB
BESTANDSNAAM
Lincoln-advocaat 6 - De interne jury.pdf

OMSCHRIJVING

Mickey Haller krijgt een sms: 'Bel me zsm 187'. De strafrechtcode voor moord trekt meteen zijn aandacht. Mickey ontdekt dat het slachtoffer een voormalige cliënte is, een prostitué die hij op het rechte pad heeft geholpen. Als blijkt dat ze weer terug is in LA en haar oude beroep weer heeft hervat, vermoedt Mickey dat zijn pogingen om haar destijds te helpen meer kwaad dan goed hebben gedaan. Worstelend met zijn schuldvraag werkt Mickey aan een stuk door en zet alles op alles om deze zaak tot een goede einde te brengen.

Wil je het boek lezen?Lincoln-advocaat 6 - De interne jury in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M Connelly. Lezen Lincoln-advocaat 6 - De interne jury Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN