Semco Stijl

Semco Stijl - Ricardo Semler | Stml-tunisie.org

...t World Economic Forum hem ook nomineerde ... Semco-methode - Maxilia.nl ... . In 4 stappen creëer je met de Semco-stijl meer autonomie op de werkvloer, en hebben jouw werknemers meer werkplezier. In Semco-stijl beschrijft Ricardo Semler hoe hij van het familiebedrijf wat hij van zijn vader overgenomen heeft een toonaangevend bedrijf gebouwd heeft. Productiviteit ging door het dak, medewerkers zijn super tevreden en zo ook de klanten. Hoe heeft Semler dat aangepakt? Dit boe ... bol.com | Semco-stijl, Ricardo Semler | 9789022558256 | Boeken ... . Hoe heeft Semler dat aangepakt? Dit boek beschrijft hoe Semler zich ontwikkelde van zeer traditioneel top down manager tot een faciliterend manager die ... Semco-stijl: een wereldwijde bestseller en inspiratiebron. In vier stappen naar meer openheid, liefde en vertrouwen. In 1988 publiceert de Braziliaan Ricardo Semler zijn boek Virando la propria mesa ('Draai je eigen tafel'). Het wordt een internationale bestseller en het bestverkopende niet-fictie boek van Brazilië. Zo bepalen je werknemers hun eigen loon - Semco stijl . 10 mrt 2015 - 11:36. 4:59 min. Facebook LinkedIn Twitter Forward. Vorige. Volgende. Facebook LinkedIn Twitter Forward. Stef Lagomatis heeft de medewerkers van zijn consultancybedrijf Incentro zelf hun loonruimte voor dit jaar laten bepalen, Semco style. De Semco-stijl spreekt bijna 60% van de HR-managers aan, maar slechts 8% denkt dat de filosofie binnen hun eigen organisatie past. Uitzendbureau Randstad klinkt enthousiast over de filosofie van de Braziliaanse ondernemer/goeroe. Semco-stijl als inspiratiebron hoe het wellicht ook kan in een bedrijf. Dat was de vraag van de directeur toe hij me het boek overhandigde. Zelf verantwoordelijkheid nemen door alle lagen van het bedrijf dat is de wens die we als bedrijf hebben hoe we willen functioneren. Steeds meer bedrijven werken volgens de Semco-stijl. Tijdens het event kwamen Arpa, Groupe Poult en Manutan voorbij, maar denk ook aan Koekjesbakkerij Veldt, Voys Telecom en Buurtzorg Nederland. Ik sluit me aan. Fijn, Eric om dit op een rijtje te zien: waar ging het om, wat heeft gewerkt en hoe heeft het gewerkt. Er zijn meer organisaties, zeker in de USA, die op onderdelen vergelijkbaar werken als Semco of volgens (aspecten van) de ideeën van Semler. Selfie. The Semco Style Selfie is a survey where the answers make for great conversation starte...

INFORMATIE

AUTEUR
Ricardo Semler
DIMENSIE
7,34 MB
BESTANDSNAAM
Semco Stijl.pdf

OMSCHRIJVING

Semco is in Brazilië het meest geliefde bedrijf om voor te werken: zonder vaste werktijden en andere verplichtingen, zoals bedrijfskleding. Velen bepalen zelf hoeveel ze verdienen, werknemers kiezen en beoordelen zelf hun baas, financiële informatie is beschikbaar voor iedereen – en er wordt winst gemaakt, veel winst. Bij Semco werken ze in Semco-stijl: een nieuwe menselijke, productieve, stimulerende en in alle opzichten lonende manier van werken. Semco-stijl inspireert en daagt uit tot een nieuwe manier van werken.Ondernemer en bestsellerauteur Ricardo Semler lapt alle conventionele regels van organisaties aan zijn laars. En met succes. Hij is de auteur van Semco-stijl en Het weekend van zeven dagen, en boven alles president-directeur van het succesvolle Semco S/A, wereldwijd beroemd om zijn ongebruikelijke werkomgeving.

Wil je het boek lezen?Semco Stijl in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ricardo Semler. Lezen Semco Stijl Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN