Schuldig kind

Schuldig kind - Ted van Lieshout | Stml-tunisie.org

...nkt juist de stem van de rede en ook het gevoel ... 'Schuldig kind' in Trouw | tedvanlieshout.nu ... . Uw kind is zelf aansprakelijk voor schulden die hierdoor ontstaan. Het kan wel voorkomen dat ouders aansprakelijk zijn voor schulden die vóór de 18e verjaardag zijn ontstaan. Wordt u aangesproken op een schuld van uw kind? Vraag dan altijd de overeenkomst op om te bekijken hoe oud uw kind was toen de overeenkomst gesloten werd. Het is de literaire vorm die Schuldig kind bijzonder maakt. Die vorm maakt het de schrijver mogelijk om a ... bol.com | Schuldig kind (ebook), Ted van Lieshout ... ... . Die vorm maakt het de schrijver mogelijk om alle uithoeken van hoofd, hart en geweten te verkennen, ook de geniepigste en meest gênante. Het is een dialoog tussen de 15-jarige jongen Ted en zijn latere ik, de 59-jarige schrijver Van Lieshout. Schuldig kind is een sterke, goed opgezette roman over de schuldvraag bij pedofilie en pedoseksualiteit. Openlijk bekritiseert en bediscussieert Van Lieshout het Nederlandse systeem. Hij wijst de lezer op de gevaren ervan. Dit alles verpakt hij in een krachtig verhaal dat gesierd wordt door humor, ... Schuldig kind pleit niemand vrij en vervalt ook niet in gemakkelijke beschuldigingen - daarvoor is het te genuanceerd. En daarmee ware, relevante literatuur. Productinformatie. Vlak voor het avondeten krijgt de vriend van Teds moeder een hartaanval. Schuldig kind. Vlak voor het avondeten krijgt de vriend van Teds moeder een hartaanval. Terwijl zij met de ambulance mee naar het ziekenhuis rijdt, bidt... U wilt bijvoorbeeld de studieschuld van uw kind aflossen, een hoge rekening voor een vriend betalen of een familielid een bedrag geven om zijn betalingsachterstand weg te werken. Is het bedrag hoger dan de vrijstelling? Dan betaalt de ontvanger dus schenkbelasting. Wilt u naast de schuld ook de schenkbelasting betalen? Dat kan Schuldig kind Ted van Lieshout. Vlak voor het avondeten krijgt de vriend van Teds moeder een hartaanval. Terwijl zij met de ambulance mee naar het ziekenhuis rijdt, bidt haar thuisgebleven zoon van vijftien tot de Heilige Maagd Maria: hij hoopt da...

INFORMATIE

AUTEUR
Ted van Lieshout
DIMENSIE
4,61 MB
BESTANDSNAAM
Schuldig kind.pdf

OMSCHRIJVING

Vlak voor het avondeten krijgt de vriend van Teds moeder een hartaanval. Terwijl zij met de ambulance mee naar het ziekenhuis rijdt, bidt haar thuisgebleven zoon van vijftien tot de Heilige Maagd Maria: hij hoopt dat ze oom Paul wil redden. Maar het is niet Maria die antwoordt.In 2012 publiceerde de veelbekroonde auteur Ted van Lieshout (1955) een onthullende roman die gebaseerd was op zijn omgang als kind met een pedofiele man. Mijn meneer deed veel stof opwaaien door het precaire onderwerp. De vraag die hem daarna het meest gesteld werd was: wat voor invloed had die relatie op je verdere leven? In Schuldig kind geeft Van Lieshout al even onthullend en soms onthutsend antwoord op die vraag.

Wil je het boek lezen?Schuldig kind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ted van Lieshout. Lezen Schuldig kind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN