De liefdesparadox

De liefdesparadox - Wim de Muijnck | Stml-tunisie.org

...ij bundelden de beste artikelen uit Filosofie Magazine over oosterse wijsheid ... Muijnck, Wim de 📖 De Leesclub van Alles ... . In dit extra dikke bewaarnummer vindt u onder meer een interview met hedendaags filosoof en Japan-kenner Henk Oosterling over hoe de oosterse wijze ons met woede leert omgaan en een essay van Jeroen Hopster over het boeddhistische loslaten als levenskunst. De essays in dit boek laten zien hoe Nederlandse en Vlaamse filosofen vandaag de dag met het thema bezig zijn. Onder redactie van Wim de Muijnck en met bijdragen van Jan Bransen, Frank H ... De liefdesparadox | Boeken.com ... . Onder redactie van Wim de Muijnck en met bijdragen van Jan Bransen, Frank Hindriks, Charles Hupperts, Giel Hutschemaekers, Wim de Muijnck, Frank Rebel, Katrien Schaubroeck en Annemarie van Stee. Het boek de Liefdesparadox In het boek De Liefdesparadox schrijven acht hedendaagse filosofen over de liefde. Het boek is uitgegeven door AUP onder redactie van Wim de Muijnck. In het boek staan bijdragen van Jan Bransen, Frank Hindriks, Charles Hupperts, Giel Hutschemaekers, Wim de Muijnck, Frank Rebel, Katrien Schaubroeck en Annemarie van Stee. De liefdesparadox. Wim de Muijnck - Paperback / softback. ... Onder redactie van Wim de Muijnck en met bijdragen van Jan Bransen, Frank Hindriks, Charles Hupperts, Giel Hutschemaekers, Wim de Muijnck, Frank Rebel, Katrien Schaubroeck en Annemarie van Stee. Verschijningsdatum 2-1-2017. I have always imagined that Paradise will be a kind of library - Jorge Luis Borges...

INFORMATIE

AUTEUR
Wim de Muijnck
DIMENSIE
9,5 MB
BESTANDSNAAM
De liefdesparadox.pdf

OMSCHRIJVING

Liefde is ongetwijfeld een van onze krachtigste drijfveren en misschien wel onze belangrijkste bron van zingeving. Liefde gaat bovendien gepaard met talloze vragen en paradoxen waarmee iedereen zich zo nu en dan bezighoudt, en is om die reden een prachtig onderwerp voor filosofische reflectie. Want waarom houden we van iemand, zijn daar eigenlijk redenen voor? Is er altijd sprake van echte liefde, en wat moet je doen als je twijfelt aan die van jouzelf of de ander? Kan liefde ambigu zijn? Is liefde een kwestie van identificatie of juist de erkenning van een anders autonomie? Kan liefde verdiend worden? En is liefde monogaam of zijn meerdere liefdes mogelijk?De essays in dit boek laten zien hoe Nederlandse en Vlaamse filosofen vandaag de dag met het themabezig zijn. Onder redactie van Wim de Muijnck en met bijdragen van Jan Bransen, Frank Hindriks, Charles Hupperts, Giel Hutschemaekers, Wim de Muijnck, Frank Rebel, Katrien Schaubroeck en Annemarie van Stee.

Wil je het boek lezen?De liefdesparadox in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim de Muijnck. Lezen De liefdesparadox Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN