JE BENT JE EGO NIET

JE BENT JE EGO NIET - Ywo Lakke | Stml-tunisie.org

...d anders luistert, probeer die dan te respecteren en te begrijpen ... De dingen die je niet voelt tijdens een ego-dood ... ... . Het ego wordt afgekeurd en zou je op het verkeerde pad brengen waardoor je niet in staat bent om je . eenwording met God te realiseren. Je zou alle manifestaties van je individualiteit dienen los te laten . om je met het Goddelijke veld van eenheid te kunnen verbinden. Als je te veel vanuit je eigen perspectief en behoeftes kijkt, en anderen op een strategische manier tegemoettreedt om bevestiging en erkenning te verwerven, kun je niet werkelijk tot verbinding met anderen komen, en ook niet met jezelf: je luistert niet goed naar je intrinsieke waarden en drijfveren, want je bent te druk bezig het anderen naar de zin te maken of ze te imponeren. JE BENT JE EGO NIETSteeds meer mensen voelen de behoefte om met ... Zo kun je je ego herkennen: welke type past bij jou ... ... . JE BENT JE EGO NIETSteeds meer mensen voelen de behoefte om met zichzelf aan de slag te gaan. Persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsontwikkeling staan hoog op de agenda. De vele zelfhulpboeken sluiten hier dan ook mooi op aan. In de praktijk zie ik echter zelden blijvende resultaten. Net als het nieuwe hippe dieet dat niet tot blijvend ... Je weet de waarde van verschillende social media goed in te schatten en in te zetten, je bent een teamspeler binnen het secretariaat en met de leden. Je bent analytisch en goed georganiseerd. Je hebt goede sociale vaardigheden, je neemt graag het initiatief en je bent enthousiast.We bieden een afwisselende baan in een professioneel en enthousiast team in een innovatieve sector. Kamsteeg: 'Je bent niet langer de ster van het team, maar de coach van het team. Pas als je dat kunt, kunnen je teamleden zich optimaal ontwikkelen. Dat houdt in dat jij je ego in bedwang kunt houden.' Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan: die ego is nu eenmaal onderdeel van de persoonlijkheid van leiders. Je bent niet je ego . Ik zat al een tijdje bij een vereniging en had het daar goed naar mijn zin. Ik kon met bijna iedereen goed opschieten. Maar er was één vrouw, waar ik regelmatig mee in de clinch lag. Nu was dat weer het geval. We kregen weer ruzie over iets kleins. Ik vond haar onredelijk, negeerde haar en Een ego-dood is een unieke ervaring die je zomaar tijdens een trip kan komen overvallen. Tijdens een ego-dood voelt het alsof je samengesmolten bent met je omgeving. Dit komt doordat het lijkt alsof de grens tussen jezelf en de omgeving is weggevaagd. Het is soms zo intens dat niet iedereen dit als een prettige of makkelijke ervaring omschrijft....

INFORMATIE

AUTEUR
Ywo Lakke
DIMENSIE
7,16 MB
BESTANDSNAAM
JE BENT JE EGO NIET.pdf

OMSCHRIJVING

JE BENT JE EGO NIETSteeds meer mensen voelen de behoefte om met zichzelf aan de slag te gaan. Persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsontwikkeling staan hoog op de agenda. De vele zelfhulpboeken sluiten hier dan ook mooi op aan. In de praktijk zie ik echter zelden blijvende resultaten. Net als het nieuwe hippe dieet dat niet tot blijvend gewichtsverlies leidt. Een term die altijd wel de kop op steekt bij bewustzijnsontwikkeling is het ego. Mijn ervaring is dat het ego niet goed wordt begrepen. Wat is het ego nu eigenlijk? Hoe werkt deze en vooral, welke invloed heeft deze op mijn gedrag? Persoonlijke ontwikkeling heeft pas een kans van slagen als er voldoende kennis is over hoe je als mens in elkaar zit. Dit boek heb ik geschreven om je een heldere uitleg te geven over jouw ego en je hogere zelf. Ook vind je in dit boek een praktische aanpak om je bewustzijn te verhogen. Doe jezelf een groot plezier en ga de confrontatie met je ego aan!Ywo Lakke is coach met een passie voor het doorgronden van de menselijke aard. In 2003 heeft hij de Academie voor Coaching opgericht. Van daaruit leidt hij mensen op tot coach en begeleidt hij klanten bij bewustzijnsontwikkeling.

Wil je het boek lezen?JE BENT JE EGO NIET in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ywo Lakke. Lezen JE BENT JE EGO NIET Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN