Het Liegend Konijn 2019/1

Het Liegend Konijn 2019/1 - Jozef Deleu | Stml-tunisie.org

... niet eerder is gepubliceerd, of, in zijn eigen woorden, 'uit het nest geroofd' van bekende en nog onbekende Nederlandse en Vlaamse dichters ... Het Liegend Konijn 2019/2 | Boeken ... . Altijd een mooie, interessante blik op de huidige staat van de poëzie, maar dit ... Het Liegend Konijn brengt twee keer per jaar, in april en oktober, een gevarieerd beeld van de actuele poëzie. Ieder nummer bevat nieuwe, niet eerder gepubliceerde gedichten van telkens een dertigtal dichters: uit het nest geroofd. Honderden dichters hebben in de voorbije jaren aan het tijdschrift meegewerkt. Ze vormen een bont gezelschap van jonge debutanten, rijpe p ... Het Liegend Konijn 2018/1 door Jozef Deleu (paperback ... ... . Honderden dichters hebben in de voorbije jaren aan het tijdschrift meegewerkt. Ze vormen een bont gezelschap van jonge debutanten, rijpe poëten en oude meesters. 'Het liegend konijn 2017/1 jrg 15, tijdschrift voor hedendaagse Nederlandstalige poëzie' door Jozef Deleu - Onze prijs: €20,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Jozef Deleu laat in het eerste nummer van Het Liegend Konijn opnieuw zien hoe gevarieerd het Nederlands/Vlaamse poëzielandschap is. De bundel begint en eindigt met lange geëngageerde gedichten van respectievelijk Obe Alkema en Arno Van Vlierberghe. Alkema is de dichter die een weg moet zien te vinden in de kakafonie van het huidige leven. Requiem I-VIII, gedichtenreeks over de waarachtige geschiedenis van mij met Ilja Cukier oftewel Eljie Meilach Wajnkranc en Gudes Bursztyn. In: Het liegend konijn 2019-1 Het Liegend Konijn brengt twee keer per jaar, in april en oktober, een gevarieerd beeld van de actuele poëzie. Ieder nummer bevat nieuwe, niet eerder gepubliceerde gedichten van telkens een dertigtal dichters: uit het nest geroofd. Honderden dichters hebben in de voorbije jaren aan het tijdschrift meegewerkt. Het Liegend Konijn brengt twee keer per jaar, in april en oktober, een gevarieerd beeld van de actuele poëzie. Ieder nummer bevat nieuwe, niet eerder gepubliceerde gedichten van telkens een dertigtal dichters: uit het nest geroofd. Honderden dichters hebben in de voorbije jaren aan het tijdschrift meegewerkt. Boekenruilkast LOCATIE 11 - Het Liegend Konijn (2019.2) met voeten in het zand in de zwerfbibliotheek op 51°9'1.46" N 2°43'13.2" E Het Liegend Konijn, Menen. 648 likes · 50 talking about this. Het Liegend Konijn, tijdschrift voor hedendaagse Nederlandstalige poëzie, brengt twee keer... Het e-book Het Liegend Konijn 2019/2, geschreven door Jozef Deleu, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95...

INFORMATIE

AUTEUR
Jozef Deleu
DIMENSIE
7,85 MB
BESTANDSNAAM
Het Liegend Konijn 2019/1.pdf

OMSCHRIJVING

Het Liegend Konijn brengt twee keer per jaar, in april en oktober, een gevarieerd beeld van de actuele poëzie. Ieder nummer bevat nieuwe, niet eerder gepubliceerde gedichten van telkens een dertigtal dichters: uit het nest geroofd. Diversiteit en respect voor uiteenlopende poëtica's liggen aan de basis van een unieke mix. Ieder nummer is een kleurrijke waaier van onze hedendaagse poëzie.

Wil je het boek lezen?Het Liegend Konijn 2019/1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jozef Deleu. Lezen Het Liegend Konijn 2019/1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN