Balen... ze moeten nog betalen!

Balen... ze moeten nog betalen! - Raimond Honig | Stml-tunisie.org

...n over de hoge kosten die ze moeten betalen voor het gebruik van de pinautomaten ... Hoe bereken je kostgeld van (weer) thuiswonende kinderen ... ... . Volgens de kleine banken moeten ze fors ... Balen.. ze moeten nog betalen! Over hoe je op een verleidelijke manier de rekening aan je klant presenteert. De wereld verandert in een steeds sneller tempo. Door digitalisering ontstaan allerlei andere manieren van communiceren. Hiermee verdwijnen vaak ook dingen die we jarenlang heel gewoon hebben gevonden, zoals bijvoorbeeld het versturen van papieren facturen en op tijd je rekeningen ... Balen... ze moeten nog betalen! | ISBN 9789491480119 direct en eenvoudig te ... Balen... ze moeten nog betalen! - Raimond Honig, Peter ... ... ... Balen... ze moeten nog betalen! | ISBN 9789491480119 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Balen.. ze moeten nog betalen! Over hoe je op een verleidelijke manier de rekening aan je klant presenteert. De wereld verandert in een steeds sneller tempo. Door digitalisering ontstaan allerlei andere manieren van communiceren. Hiermee verdwijnen vaak... Balen.. ze moeten nog betalen! Over hoe je op een verleidelijke manier de rekening aan je klant presenteert. De wereld verandert in een steeds sneller tempo. Door digitalisering ontstaan allerlei andere manieren van communiceren. Balen.. ze moeten nog betalen! Over hoe je op een verleidelijke manier de rekening aan je klant presenteert. De wereld verandert in een steeds sneller tempo. Door digitalisering ontstaan allerlei andere manieren van communiceren. In het boek 'Balen… ze moeten nog betalen!' geven auteurs Peter Kwakernaak en Raimond Honig heldere handreikingen en praktische tips om te zorgen dat facturen binnen de betaaltermijn worden betaald en wat je als onderneming kan doen als dit onverhoopt niet gebeurt. Balen... ze moeten nog betalen!: over hoe je op een verleidelijke manier de rekening aan je klant presenteert: Amazon.es: Honig, Raimond, Kwakernaak, Peter: Libros en ... Koop nu Balen... ze moeten nog betalen! van Raimond H...

INFORMATIE

AUTEUR
Raimond Honig
DIMENSIE
11,4 MB
BESTANDSNAAM
Balen... ze moeten nog betalen!.pdf

OMSCHRIJVING

Balen... ze moeten nog betalen! 1e druk is een boek van Raimond Honig uitgegeven bij Cmi Books. ISBN 9789491480119 Balen.. ze moeten nog betalen!Over hoe je op een verleidelijke manier de rekening aan je klant presenteert.De wereld verandert in een steeds sneller tempo. Door digitalisering ontstaan allerlei andere manieren van communiceren. Hiermee verdwijnen vaak ook dingen die we jarenlang heel gewoon hebben gevonden, zoals bijvoorbeeld het versturen van papieren facturen en op tijd je rekeningen betalen. Binnen de betaaltermijn betalen is niet langer vanzelfsprekend, maar steeds vaker onzeker. Daarom is het belangrijk dat een klant wordt verleid, zodat hem niets in de weg staat om snel en effici nt een betaling te kunnen uitvoeren. Voor veel bedrijven is het betaalmoment het enige contactmoment met de klant. Juist om die reden moet dit makkelijk, snel en effici nt gebeuren. Ook kan het een moment zijn om je klant te attenderen op andere producten of diensten die je levert. In dit boek geven de auteurs je een aantal handreikingen om dit mogelijk te maken.Drs. Peter Kwakernaak Peter Kwakernaak (december 1965) is doctorandus in bedrijfseconomie en heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Sinds 2008 is Peter directeur van AcceptEmail uit Amsterdam. AcceptEmail biedt een facturatie- en betaalservice waarmee bedrijven digitaal en via mobiele en sociale platformen betaalverzoeken kunnen sturen aan consumenten en mkb. AcceptEmail is de opvolger van de papieren acceptgiro.Raimond Honig MBARaimond Honig MBA (april 1971) is oprichter van en managing partner bij het Credit Management Instituut bv te Zoetermeer. Raimond studeerde opleidingskunde en behaalde cum laude zijn mastergraad in de bedrijfskunde. Hij ziet het als zijn missie mensen aan het denken te zetten en in beweging te krijgen. Hij schreef tot dusver zelfstandig en in co-auteurschap zeven boeken.

Wil je het boek lezen?Balen... ze moeten nog betalen! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Raimond Honig. Lezen Balen... ze moeten nog betalen! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN