Aan de slag met software testen

Aan de slag met software testen - Hossein Chamani | Stml-tunisie.org

...passen in softwareontwikkelprojecten en zo zich verder verdiepen in het vak ... Aan de slag met software testen ISBN: 9789024408160 - EMDR ... ... . This video is unavailable. Watch Queue Queue. Watch Queue Queue ICT'ers leveren betere softwareproducten als ze kennis hebben van kwaliteit en testen. Aan de slag met software testen helpt ICT-studenten om al tijdens hun studie deze testexpertise te ontwikkelen. De verworven kennis kunnen studenten direct toepassen in softwareontwikkelprojecten. Van daaruit kunnen ze zich verder verdiepen in het vak. Het boek is geric ... Aan de slag met software testen door Hossein Chamani ... ... . Van daaruit kunnen ze zich verder verdiepen in het vak. Het boek is gericht op de principes van proceskwaliteit ... Aan de slag met software testen helpt ICT-studenten om al tijdens hun studie testexpertise te ontwikkelen voor de beroepspraktijk. De student kan de verworven kennis direct toepassen in softwareontwikkelprojecten en zo zich verder verdiepen in het vak. Aan de slag met software testen 14 Figuur 3 Volgorde voor zelfstandig leren Hoofdstuk 6 t/m 10 van deel 2 kun je in elke gewenste volgorde bestuderen. Er zijn geen afhankelijkheden tussen deze hoofdstukken als het gaat om het leren. Een investering voor minimaal vijf jaar Aan de slag met software testen kan worden gebruikt vanaf het eerste...

INFORMATIE

AUTEUR
Hossein Chamani
DIMENSIE
12,80 MB
BESTANDSNAAM
Aan de slag met software testen.pdf

OMSCHRIJVING

ICT'ers leveren betere softwareproducten wanneer ze kennis hebben van kwaliteit en testen. Aan de slag met software testen helpt ICT-studenten om al tijdens hun studie testexpertise te ontwikkelen voor de beroepspraktijk. De student kan de verworven kennis direct toepassen in softwareontwikkelprojecten en zo zich verder verdiepen in het vak. Op deze portal vind je een compleet trainings- en toetsprogramma voor studenten en ICT'ers. Het programma bevat onderdelen zoals trainingshandleiding, presentaties, diagnostische toetsen met uitwerkingen, testopdrachten voor softwareontwikkelprojecten en zelfs voorbeelden van innovatieve afstudeeropdrachten die zijn opgesteld door testexperts en vakdocenten. Welke onderwerpen komen aan bod in het boek? Het boek bevat alleen onderwerpen die studenten direct kunnen oefenen of toepassen en het is gericht op de volgende aspecten van software testen: - Principes van proces- en productkwaliteit in softwareontwikkelprojecten; - Principes van software testen in softwareontwikkelprojecten; - Testontwerptechnieken in de praktijk. Opbouw hoofdstukken Elk hoofdstuk begint met een praktische oefening, gevolgd door theorie en verhelderende voorbeelden. Het wordt afgesloten met stevige leeropdrachten. Hierdoor wordt de student simultaan voorbereid op de toetsen van de opleiding en op testactiviteiten in het werkveld.

Wil je het boek lezen?Aan de slag met software testen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hossein Chamani. Lezen Aan de slag met software testen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN