Weer Over Naar Jou

Weer Over Naar Jou - Philip Paquet | Stml-tunisie.org

...eer zin en energie kreeg om aan de slag te gaan ... Schiphol | Actuele informatie over het coronavirus en Schiphol ... . Actuele antwoorden op vragen over het coronavirus COVID-19. Zoals de symptomen en maatregelen om verspreiding van corona te voorkomen. Ministerie over duo's aan één ... In juli weer buitenlands toerisme ... Door een fout van een van onze redacteuren werd dit bericht als pushmelding verstuurd naar al onze gebruikers, ... Schiphol volgt de landelijke en internationale ontwikkelingen van het coronavirus op de voet. De luchthaven is een plek waar mensen uit vee ... Alle strips van de reeks Over naar jou - Weer over naar ... ... . De luchthaven is een plek waar mensen uit veel verschillende landen samenkomen. We staan daarom in nauw contact met het RIVM en GGD en volgen hun adviezen op. Schiphol is voorbereid en heeft verschillende draaiboeken ontwikkeld. Heb je vragen over jouw vlucht?...

INFORMATIE

AUTEUR
Philip Paquet
DIMENSIE
4,69 MB
BESTANDSNAAM
Weer Over Naar Jou.pdf

OMSCHRIJVING

Met soundtrack (muzikanten o.a. Rudy Trouv? (ex-Deus), Youri Van Uffelen (speeltijd ong.. 30 minuten) Weer over naar jou is het afsluitende deel van het tweeluik Over naar jou ? Weer over jou.Het hoofdpersonage is een jonge vrouw, een twintiger op de dool in onze oppervlakkige en op consumptie gerichte maatschappij. Een twintiger op zoek naar een plaats, een doel, een houvast in deze maatschappij.Het album biedt geen antwoorden, maar geeft daarentegen wel aanzetten tot (kritische) (zelf)reflectie.- Weer over naar jou is ? net zoals Over naar jou - oorspronkelijk geschreven als een theatertekst en werd op de planken gebracht door het muziektehatergezelschap Braakland/Zhebilding. Het boek (annex cd) is een verrassende wisselwerking tussen woord, beeld en muziek, een unieke samenwerking tussen een strip-, een theater- en een muziekmaker.- Het toneelstuk en de soundtrack worden eenmalig live ?n gratis gebracht in het Cultureel Centrum Berchem, vrijdag 23 oktober ? in aanwezigheid van Philip Paquet. Meer info volgt half september (via Stripspeciaalzaak en Briessite). Uitgebreide persaandacht wordt verwacht (n.a.v. boek + optreden in Berchem).

Wil je het boek lezen?Weer Over Naar Jou in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Philip Paquet. Lezen Weer Over Naar Jou Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN