De Verslaving Voorbij

De Verslaving Voorbij - Jan Geurtz | Stml-tunisie.org

...n eens kon stoppen. Ook alweer een jaar ... De verslaving voorbij, Jan Geurtz | Donner ... ... De Verslaving Voorbij begeleidt mensen die alcoholafhankelijkheid ervaren, naar een leven vrij van de behoefte aan drank. De begeleiding is gericht op het onderkennen, erkennen en opruimen van obstakels, waardoor de behoefte aan drank volledig en duurzaam uitdooft. Het gaat dus niet om het bestrijden van drank. Lichaamswerk - De verdieping . In De verdieping zoomen we wat verder in op bepaalde onderwerpen die ik van belang vind, bijvoorbeeld doordat ze onderbelicht of juist vermeden worden in herstel. Hier het belang van lichaamswerk, dat ... Bipolariteit en verslaving: Een veel voorkomende ... ... . Hier het belang van lichaamswerk, dat ik via een omweg bespiegel. Daartoe belicht ik een deel van het onderzoek van Margaret Mead, opgetekend in haar boek Seksualiteit en temperament (Sex and ... De contextuele benadering doet recht aan wat is voorafgegaan aan je afhankelijkheid en stelt je in staat je leven te opnieuw in te richten zonder vluchten. Het invullen van je telefoonnummer is niet verplicht maar wel handig als extra mogelijkheid om contact met je op te nemen, aangezien steeds meer e-mails in de spam-box terecht komen. Bij gebruik van webmail, zoals hotmail, outlook, gmail, yahoo, enzovoort komen berichten van de verslaving voorbij de eerste keer altijd in je spam-box terecht. Tijdens de winter en het vroege voorjaar van 2019 heb ik weer een luisterboek ingesproken en er wat muzikale omlijsting bijgemaakt. Ik heb "De verslaving voorbij" in de zomer van 1999 geschreven tijdens een retraite in het boeddhistische centrum Lerab Ling in Zuid Frankrijk, en daarna aafgemaakt op mijn woonschip in Amsterdam. Aanpak De Verslaving voorbij. Bij aanvang van de begeleiding is het niet de bedoeling dat je meteen probeert te stoppen met drinken, dat gaat niet werken. Dat heb je al vaker geprobeerd, dus dat werkt niet. Centraal in de aanpak staat het verkennen van de onderliggende structuur, die jouw jouw gedrag, denken en voelen (o...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Geurtz
DIMENSIE
5,80 MB
BESTANDSNAAM
De Verslaving Voorbij.pdf

OMSCHRIJVING

In De verslaving voorbij komen alle eigentijdse vormen van verslaving of dwangmatigheid aan bod:- drugs- en medicijnverslavingen- alcohol- en rookverslaving- eet- en gokverslaving- seks- en relatieverslaving- diverse dwangmatighedenJan Geurtz verklaart ze op een verrassende wijze, en toont vervolgens een verbluffend simpele uitweg uit de gevangenis van verslaving en dwangmatigheid. Deze methode is in principe voor iedereen toepasbaar en helpt mensen daadwerkelijk een einde aan hun verslaving te maken!Familieleden van verslaafden kunnen door dit boek geïnspireerd worden om op een andere manier met de verslaafde om te gaan, die minder belastend is voor henzelf en voor de verslaafde meer uitzicht biedt op verandering. Ook de verslavings-hulpverlener kan nieuwe inzichten opdoen die zijn behandeling succesvoller maken.

Wil je het boek lezen?De Verslaving Voorbij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Geurtz. Lezen De Verslaving Voorbij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN