De bende van rode Zora

De bende van rode Zora - Kurt Held | Stml-tunisie.org

...r het hoofd gezien. Als kind heb ik het boek verslonden en mijn kinderen na mij ... De bende van rode Zora (e-Book) - Kurt Held | Boeken.com ... . De bende van rode Zora. Uitgever Ploegsma, Amsterdam Verschenen 1978 ISBN 9021601508 Kenmerken 416 pagina's, 22 cm, zw. tek Aantekening [tek. Fiel van der Veen Vert. van Die rote Zora und ihre Bande. - Aarau : Sauerländer vert. uit het Duits door Nel Bakker] De bende van Rode Zora. Uitgever Nederlandse Boekenclub, 's-Gravenhage De bende van Rode Zora speelt zijn lijflied Meer opnames te zien onder "more from this user" De bende van rode Zora, Capelle aan den IJssel. 107 likes. De bende van rode Zora: Een ontroerende en humoristische voorstell ... De bende van rode Zora - YouTube ... . 107 likes. De bende van rode Zora: Een ontroerende en humoristische voorstelling over hoe in de steek gelaten kinderen er met elkaar het beste van... De bende van Rode Zora is een echt avonturenboek zoals ze tegenwoordig zelden nog geschreven worden. Bijna vijfhonderd pagina's spannende, gekke en onvergetelijke avonturen die uiteraard voorafgegaan worden door een gedetailleerde kaart zodat je alles goed kan plaatsen. Vijf kinderen zonder ouders proberen in een Kroatisch havenstadje te overleven. Zora is hun leidster. De bende vecht voor vrijheid en neemt daarbij de vroegere helden, de Uskoken, als voorbeeld. Vanaf ca. 11 jaar.; Door Kurt Held De bende van rode Zora | ISBN 9789021676951 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het boek De bende van rode Zora, geschreven door Kurt Held, Annet Schaap, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 'De bende van Rode Zora' verscheen voor het eerst in 1941, als een vierdelige jeugdreeks en werd onmiddellijk een bestseller. Later werd het herwerkt tot een hoorspel, en in 1979 werd het als tv-serie verfimd. Het gaat over vijf arme kinderen die tussen de twee wereldoorlogen in Senj, een stad in Dalmatië w...

INFORMATIE

AUTEUR
Kurt Held
DIMENSIE
12,45 MB
BESTANDSNAAM
De bende van rode Zora.pdf

OMSCHRIJVING

'Je zult het wel leren,' zei zijn grootmoeder, 'iedereen die honger heeft, steelt!' Omdat Branko dat toch niet wil doen, sluit hij zich aan bij een bende kinderen die in een oude burcht wonen. Om aan eten te komen, helpen ze een visser. En als die moeilijkheden krijgt, nemen ze het voor hem op. Maar de politie loert op hen... Een spannende, wereldberoemde klassieker!

Wil je het boek lezen?De bende van rode Zora in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kurt Held. Lezen De bende van rode Zora Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN