Theater

Theater - Jan Smets | Stml-tunisie.org

...n sfeer laten ze je zien wat er toe doet ... De Lieve Vrouw ... . Dit is een voorbeeldpagina. Het verschilt van een bericht omdat het een vaste plek heeft en in de sitenavigatie getoond wordt (in de meeste thema's). De meeste gebruikers beginnen met een Over mij pagina om zich voor te stellen aan potentiële bezoekers. Bijvoorbeeld: Hallo. Overdag ben ik postbode, maar 's avonds timmer ik aan de […] Theater Vrijburcht volgt de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Recent zijn er nieuwe maatregelen aang ... THEATER | meaning in the Cambridge English Dictionary ... . Recent zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd omtrent het Corona virus dat verdere openbare gelegenheden in Nederland ook gesloten moeten worden en sinds 23 maart zijn De Lieve Vrouw Theater en Filmhuis Amersfoort. Hét culturele huis voor podiumkunsten en film in Amersfoort. Bezoek ook onze online filmzaal op Picl....

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Smets
DIMENSIE
11,18 MB
BESTANDSNAAM
Theater.pdf

OMSCHRIJVING

Op een koude maandagochtend, net voor kerst, wordt het dode lichaam van Albert Leblanc aangetroffen in zijn villa in Sint-Martens-Latem. Vermoord. In geen tijd staat de Gentse beau monde in rep en roer. "De zilveren vos', zoals Leblanc genoemd werd, was een hoogstaande advocaat en een graag geziene gast op culturele evenementen. Wie wilde hem uit de weg ruimen en waarom? Hoofdinspecteur Steve Stern staat voor een raadsel en dat wordt er niet beter op als hij weduwe Julie Leblanc ontmoet, die in hem een verloren gewaand vuur doet opflakkeren. Stern ontdekt al gauw dat dit de gevaarlijkste zaak uit zijn carrière wordt.

Wil je het boek lezen?Theater in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Smets. Lezen Theater Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN