Een hedonist in de kelder

Een hedonist in de kelder - Jay McInerney | Stml-tunisie.org

...l Een hedonist in de kelder van Jay McInerney ... Een hedonist in de kelder | McInerney, Jay | Verhalen over ... ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Jay McInerney was gefascineerd door de wereld van wijn vanaf de allereerste slok die hij nam. In Hedonist in de kelder richt hij zijn unieke gevoel voor taal en metaforen op zijn favoriete onderwerp. Het resultaat is deze vermakelijke verzameling verhalen over wijn en de bijbehorende cultuur met al zijn eigenaardigheden. Zowel de doorgewinterde wijnkenner als de l ... Jay McInerney - Een hedonist in de kelder | Recensie - 8WEEKLY ... . Zowel de doorgewinterde wijnkenner als de lezer voor wie het verschil ... We boffen dat Jay McInerney ervoor koos om zijn ongebreidelde talenten los te laten op een nieuwe bron van plezier: de druif. ... Je bekijkt nu: Een hedonist in de kelder ... In Hedonist in de kelder neemt McInerney de lezer mee naar het Château Lafite, dat baron James Rothschild alleen maar kocht om zijn neef af te troeven, de Champagnestreek en andere beroemde plaatsen waar wijn geproduceerd wordt door een breed scala aan kleurrijke figuren. 'Een hedonist in de kelder' van Jay McInerney: voor wie de wijn niet meer tussen de ranken ziet Uit Knack Focus van 29/11/2017 28/11/17 om 21:00 Bijgewerkt op 01/12/17 om 14:09 Bron : Knack 4 Roderik Six. Journalist voor Knack Sociaal glijmiddel voor de ene, een dodelijk ernstige kunstvorm voor de ... Jay McInerney was gefascineerd door de wereld van wijn vanaf de allereerste slok die hij nam. In Een hedonist in de kelder richt hij zijn unieke gevoel voor taal en metaforen op zijn favoriete onderwerp. Een hedonist in de kelder (e-boek) door Jay McInerney, EAN 9789048834136. Een hedonist in de kelder ... ... Jay McInerney was gefascineerd door de wereld van wijn vanaf de allereerste slok die hij nam. In Hedonist in de kelder richt hij zijn unieke gevoel voor taal en metaforen op zijn favoriete onderwerp. Bestel Een hedonist in de kelder van McInerney, Jay als Ebook voor 9.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten!...

INFORMATIE

AUTEUR
Jay McInerney
DIMENSIE
8,82 MB
BESTANDSNAAM
Een hedonist in de kelder.pdf

OMSCHRIJVING

Jay McInerney was gefascineerd door de wereld van wijn vanaf de allereerste slok die hij nam. In Een hedonist in de kelder richt hij zijn unieke gevoel voor taal en metaforen op zijn favoriete onderwerp. Het resultaat is deze vermakelijke verzameling verhalen over wijn en de bijbehorende cultuur met al zijn eigenaardigheden. Zowel de doorgewinterde wijnkenner als de lezer voor wie het verschil tussen Cru classé en tafelwijn niet zo belangrijk is, zal genieten van deze verhalen.McInerneys wijnessays worden al jaren graag gelezen door restauranthouders als Mario Batali ('Om van te smullen') en beroemde literaire critici als Robert Parker ('briljant, gevat, grappig'). In Een hedonist in de kelder neemt McInerney de lezer mee naar het Château Lafite, dat baron James Rothschild alleen maar kocht om zijn neef af te troeven, de Champagnestreek en andere beroemde plaatsen waar wijn geproduceerd wordt door een breed scala aan kleurrijke figuren.

Wil je het boek lezen?Een hedonist in de kelder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jay McInerney. Lezen Een hedonist in de kelder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN