Dagboek van een Ijsbeer

Dagboek van een Ijsbeer - Sigrid Spruyt | Stml-tunisie.org

...cologische zwemvijver van de IJsberen club in Deurne (Antwerpen) Voormalig nieuwsanker Sigrid Spruyt belandde in de onbekende wereld van het winterzwemmen en hield als IJsbeer een dagboek bij ... Dagboek van een Ijsbeer | Sigrid Spruyt - Doorbraak winkel ... . Het werd de neerslag van haar onverwachte ontdekking van koud water als straffe heelmeester. Zwem- en waterliefde overwint alles: kou, eenzaamheid, verdriet, angst, pijn en dood. Dagboek van een ijsbeer. 14 februari 2020 Ruddy Berghmans. Voormalig nieuwsanker Sigrid Spruyt belandde in de onbekende wereld van het winterzwemmen en hield als IJsbeer een dagboek bij. Het werd de neerslag van haar onverwachte ontdekking van koud ... Dagboek van een Ijsbeer | Boeken ... . Voormalig nieuwsanker Sigrid Spruyt belandde in de onbekende wereld van het winterzwemmen en hield als IJsbeer een dagboek bij. Het werd de neerslag van haar onverwachte ontdekking van koud water als straffe heelmeester. Dagboek van een Ijsbeer | Sigrid Spruyt € 21,98. Voormalig nieuwsanker Sigrid Spruyt belandde in de wereld van het winterzwemmen en hield als IJsbeer een dagboek bij. Het blijkt een remedie te bevatten tegen de beproevingen van het bestaan. In winkelmand; Toont 1 resultaat. Boek van de week. Onze gratis boekenbrief....

INFORMATIE

AUTEUR
Sigrid Spruyt
DIMENSIE
4,9 MB
BESTANDSNAAM
Dagboek van een Ijsbeer.pdf

OMSCHRIJVING

Voormalig nieuwsanker Sigrid Spruyt belandde in de wereld van het winterzwemmen en hield als IJsbeer een dagboek bij. Het blijkt een remedie te bevatten tegen de beproevingen van het bestaan.Voormalig nieuwsanker Sigrid Spruyt belandde in de onbekende wereld van het winterzwemmen en hield als IJsbeer een dagboek bij. Het werd de neerslag van haar onverwachte ontdekking van koud water als straffe heelmeester. Zwem- en waterliefde overwint alles: kou, eenzaamheid, verdriet, angst, pijn en dood. Ze maakt sterker, geeft vertrouwen, geloof in jezelf en in eigen kracht. Het is een liefde die je draagt, om op te drijven, om je aan over te geven. Liefde voor water gaat hand in hand met die voor onze planeet. Die heeft dringend afkoeling nodig van een systeem dat dreigt te stikken, en meer warmte als die van de IJsberenkolonie: mensdieren met een zonnig hart die lachend door het leven spartelen, zelfs als het moeilijk gaat.Dit boek is een ontdekkingstocht door een heel bijzondere wereld, die "raar' lijkt maar een remedie blijkt te bevatten tegen de beproevingen van het bestaan. Het is een verhaal van het vieren van het leven, dankzij weldadige kou, een verhaal van verzoening met ouderdom en hervinden van kindertijd.

Wil je het boek lezen?Dagboek van een Ijsbeer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sigrid Spruyt. Lezen Dagboek van een Ijsbeer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN